med hjälp av en matarskruv för att rengöra en sopor

Vill du ha svårt att hålla din sophantering ren? En avfallskvarn är förmodligen överarbetad mer än någon annan apparat på en daglig basis. De flesta av oss inte tänka på de saker som vi kastar i vasken och sedan slarvigt slå på omkopplaren på sophantering att snabbt försöka slipa upp avfallet. Men avfallskvarnar täppa ofta lätt efter en mycket tung användning eller när saker mals upp som bör nog inte placeras i enheten i första hand. Vi kan undvika upprepade gånger täpps till våra avfallskvarnar genom att förstå lite om varför de bli igensatta upp och hur man korrekt rengöra och underhålla dem. Det finns några vanliga orsaker till att sophantering kommer att täppa upp eller få smutsiga och behöver rengöras eller rengjorda. Denna artikel kommer att granska några av dessa skäl och erbjuder praktiska och enkla förslag på hur man ska hantera dem.

Saker som kaffesump, äggskal, bananskal och potatisskal vanligtvis inte bryta upp mycket väl när det blandas med vatten och de kommer att orsaka förfogande för att täppa. Täppa kan också uppstå om det inte finns tillräckligt med vatten används vid slipning upp tyngre livsmedel. Som en allmän regel bör tyngre livsmedel brytas upp innan de kastas i sopor och extra vatten bör läggas till mixen när du malande upp stora bitar av avfall.

Vilka är de vanligaste livsmedel som kommer fallet slutförvaring till Backup?

En ren, effektiv och väl fungerande sophantering slipar upp avfall och snabbt avyttrar den. Om livsmedlet, såsom de som anges ovan, inte blanda väl med vatten (blir trådiga eller degig, etc.) eller om tyngre livsmedel inte blandas med tillräckligt med vatten, kommer avfallet fastnar i avloppsfällan, eller P -Fälla. Med tiden kommer uppbyggnaden i P-Trap måste godkännas för kvarnen att fungera korrekt.

Varför enheten Avfallshantering Toffel?

Lyckligtvis rengöring av sophantering är inte en mycket svår uppgift att utföra. Naturligtvis skulle du behöva stänga av enheten innan du börjar att rengöra. Då skulle du helt enkelt lossa dränerings fällan och rengör den med trasa, vatten och piprensare.

Hur Kan Kasse rengöras eller unclogged?

Om du inte kan ta bort täppa i P-Trap, kan du använda en skruv för att nå ner djupare in i enheten för att bli av täppa. Nå skruven ned i rören tills du kan känna där täppa är och sedan klart ut. När det är rensas måste du spola systemet att klara det av eventuella kvarvarande rester.

Med användning av en Auger