felsöka en diskbänk spruta: lågt vattentryck

En diskbänk spruta är praktiskt när skölja grönsaker, eller diska. Ibland utan någon uppenbar anledning, kommer du att uppleva lågt vattentryck. Du kan åtgärda problemet enkelt genom att försöka följande felsökningstips.

Kontrollera slangen för sprickor eller hål. Dessutom, om slangen har blivit härdat grund av hög ålder, kan detta orsaka problem. Om någon av dessa återfinns, kan du byta ut slangen som ska fixa trycket problemet.

1. Kontrollera slang

Om spruthuvudet läcker eller droppar, är detta den skyldige. Du kommer att vilja ersätta sprutan så fort som möjligt. Det är inte bara en olägenhet och beröva din vattentryck, är den igång upp din vattenräkning.

2. Kontrollera spruthuvudet

Om du stöter på det här, har du förmodligen en täppa i sprutan. Detta är ett vanligt problem för personer med hårt vatten. Tejp eller använd ett gummiband för att hålla sprutan handtaget så sprutan hålls öppen. Blötlägg spruthuvudet i ättika några timmar. Därefter aktiverar varmt vatten och se om sprutan fungerar. Om inte, ta bort ansiktet på sprutan för att se om det finns skräp inuti. Använd ett litet föremål, såsom en nål för att skrapa ut skräpet.

3. sprutan bara Trickling vid användning