det säkra sättet att hänga bilder

Ett sätt att många människor kommer att lägga karaktär till olika rum i deras hem är att hänga bilder. Bilder från familj och vänner, inramade affischer, certifikat och stora konstverk kan hängas på väggen. Hängande bilder är inte ett svårt projekt, men det finns några saker att tänka på att göra det på ett säkert sätt.

Vissa människor kommer bara pund en liten spik i en vägg och ställ in bildramen på det. Detta kan leda till ramen faller till golvet, eller på någons huvud. Om det område du vill placera ramen är inte på en stud, sedan borra ett hål och använda en Gips ankare för att skruva in.

Använd Ankare eller Stud

Vissa ramar har en tunn tråd på baksidan av ramen för att hänga ut en skruv på väggen. En tråd som är alltför sak kommer att bryta om ramen är alltför tung. Om du är osäker, är det alltid bättre att lägga till en ny, tjockare tråd.

Använd rätt Wire Gauge

Om du ska hänga bilder högre än huvudet, så ska du använda en trappstege för att få installationen bör plana. Tittar upp över huvudet, eller att behöva nå kan leda till att du snubblar eller tappa något på toppen av dig innan du kan flytta.

Använd en trappstege