den bästa bänk för ditt badrum sink fartyg

Det finns ett brett utbud av bänkskivan alternativ för badrum handfat fartyg. Tänk på vad det bästa bänk kommer att vara för ditt badrum handfat fartyg. Här är en del av vad du behöver veta för att säkerställa en korrekt installation för moderna stil badrum handfat fartyg.

Innan du kan välja rätt bänk för ditt badrum handfat fartyg, måste du välja din båt. Badrum sink fartyg kommer i en mängd olika storlekar, former, färger och storlekar. Du vill att din bänkskivan för att passa alla dessa saker samt att vara kompatibel med hårdvaran. När du har valt rätt badrum handfat fartyg, kan du avgöra vilken typ av bänkskivan kommer att vara perfekt för att passa det.

Välj ditt badrum Sink fartyg

Bänk som du väljer för ditt badrum sjunka fartyget måste vara kompatibel för att dig att uppnå det utseende du vill. Till skillnad från de flesta diskhoar, där diskbänken är helt infällda i disken, med ett fartyg sjunker, är diskbänken höjs mestadels om inte helt från bänkskivan. Detta innebär att en bänkskiva som redan har ett handfat hål skära i det inte kommer att fungera för din fartyg sjunker, och du behöver för att börja med en helt i takt bänkskivan.

Väg Bänkskiva Alternativ

Välja den bästa bänkskivan för fartyg sjunker har mer att göra med det än att bara välja en helhet färdig sjunka mot använda. Matcha färgen och stilen på bänken med din båt och andra element i ditt badrum.

Överväga Style Options

En annan faktor som måste tas upp är installationen av fartyg sjunker, eftersom det kommer att påverka bänk som du väljer. De flesta fartyg sänkor inte är utrustade med kranar, så välj en bänk som gör att du kan installera egna kranar. Välj en bänkskiva som fungerar bra med att placera kranar och fartyg sjunker, vilket kan innebära att välja en bänkskiva som du lätt kan skära in och avsluta för bästa resultat.

överväga Installation

Bänkskivan kan göras av vilket material som helst, men det måste vara klart och tätas eftersom fartyget badrum sänkor splash. Bänken bör vara vattentät och vattenavvisande för att den som bäst passar ditt badrum utrymme. En annan faktor att göra när det gäller de material som bänken är gjord av är höjden, eftersom vissa material är högre än andra, och om bänkskivan är för hög då diskbänkens läppen kan vara alltför hög. Att välja tunnare material kan vara ett alternativ, men det kan äventyra styrkan i bänkskivan.

överväga Material