bultar och muttrar: Mar 18, 2013

Presentera LOOK: Ett bättre sätt för designers och återförsäljare att göra affärer

Förra veckan såg vi lanseringen av Look (www.lookboard.com), en online grossist marknadsplats för moderna möbler med unik design. Titta syftar till att effektivisera processen för både designers och återförsäljare genom att fungera som en länk. Med hjälp av ett användarvänligt sökgränssnitt tillåter Look återförsäljare att anpassa deras shoppingupplevelse baserat på deras utformning preferenser. Tillsammans med ökad varumärkesexponering, designers dra nytta av en strömlinjeformad process integration samt stöd från Look s prylarna lag. Detta gör att mer fokus på arbete och inte den dagliga underhåll av en online-närvaro. “Med minst 100 designers och räkna, Look ständigt försöker lägga innovativa varumärken dess roster och hjälpa meriterade annons lansera sina produkter.”

Julia Kendell lag upp med Topps Tile för Vlog DIY-serien “Julia Kendell s Topp Tipps”

Topps Tiles, Storbritanniens största kakel och trägolv specialist, och 60 Minute Makeover stjärnan Julia Kendell har gått samman för att skapa en serie DIY filmer använder Julia expertis på ett brett spektrum av inrednings ämnen. Bloggare ombads skicka in frågor till Kendell att besvara, som sedan omvandlas till informativa filmer. Ämnena varierade från tillväxtdesigntrender för 2013, att göra det mesta av ett mindre utrymme med ett lågt tak, och råd för unga designers med insikt i Julias funky stil. “… Med några riktigt hjälpsamma och inspirerande insikter, de Topps Tiles och Julia Kendell videor göra väsentliga titta för alla med intresse för utseendet av deras hem.”

Du kan titta på videoklipp på http://www.toppstiles.co.uk/julia_kendell/blogger_videos.asp

AZEK® Maskin Reach Återvinning Milestone

AZEK Maskin, en hardscape lösning företag, som nyligen träffade en milstolpe genom att använda upp till 95 procent återvunnet material, avleda mer än en halv miljon däck från deponier. Sedan starten har AZEK Maskin hållit mer än 10 miljoner pounds av skrot gummi och plast ur amerikanska deponier. Inte bara är de använda återvunnet varor i sina produkter, är de också använder 95 procent mindre energi och producerar 96 procent mindre CO2 än traditionella betongutläggare. Vi är glada över att AZEK asfaltläggare erbjuder inte bara ett enklare sätt att skapa vackra landskap, men är en produkt med en otroligt positiv miljöpåverkan “, säger Jason Grommon, ordförande AZEK Building Products. “En sann lösning för både entreprenörer och konsumenter, AZEK Asfaltläggare är redo att omdefiniera hardscape kategorin samtidigt bidra till ett meningsfullt sätt minska deponi.”

Timber lanserar Interactive “Straight Talk” Deck hjälpforum

Timber, en ledande tillverkare av alternativa inplankning material, har släppt en interaktiv Q & A plattform som kallas “Straight Talk”. Denna plattform kommer att ge förvirrade husägare som vill bygga ett nytt däck direkt tillgång till personal som snabbt kan svara på deras frågor. Det nya verktyget kan hittas på Timbertech.com/StraightTalk

Femte årliga Fix en läcka vecka

EPA markerar mars 18-24 som årlig Fix en läcka vecka. Studier visar en av 10 hem har en läcka som avfall minst 90 liter vatten per dag. EPA: s Waters program syftar till att främja medvetenheten om läckande VVS och uppmuntrar amerikaner att vara proaktiv i deras underhåll. Detta är inte bara bidrar till att spara 10.000 liter vatten per år, men det är också skära ned i genomsnitt 10 procent på elräkningar. “Vi är inte bara slöseri med vatten, familjer förlorar också pengar från läckor med högre räkningar allmännyttiga. Det är därför Fix en läck vecka är så viktigt, och varför vi uppmuntrar alla att ta några enkla steg som lägger upp för att göra en betydande positiv inverkan “, sade EPA tf administratör av Office of Water Nancy Stoner.