tuckpointing tegel: 5 tips

Tuckpointing tegel är en av de mest användbara färdigheter som en DIY byggnad entusiasten kan lära sig. Det är en metod med otrolig praktiskhet som kan tillämpas på tusentals olika mortaring situationer. Det är i huvudsak att avlägsna gamla, sönderfallande murbruk och åter tillämpningen av färskt murbruk i dessa områden.

Chip en bit av befintliga murbruk från murverket innan du besöker din lokala murverk så att efter tuckpointing bruket ser så lik originalet som möjligt.

Noggrant matchar din Murbruk

När mejsling bort murbruk, vidare till ett djup av 1 tum och inte avlägsna fasta områden. Alla djupare och du kan äventyra konstruktionens styrka.

Proper Djup

Sluta inte efter att ha avslutat ett lager av nya murbruk, som professionella kommer att säga att flera tuckpointing lager måste fyllas i för att uppnå en riktig finish. Genom att applicera tunna skikt och lämnar dem torka du kommer att ge bästa resultat.

flera lager

Avstå från mejsla helheten av det försämrade murbruk bort på en gång, som koncentrerar sig på små områden av murbruk vid en tidpunkt kommer att möjliggöra den renaste finish.

Småskaliga för bästa resultat

För att hålla tegelytorna rena från mortel fläckar använder en blandning av 10 delar vatten och en del saltsyra.

Hålla Faces Ren