tips för limning skumisolering ombord

För att kunna limma en skumisolering ombord, måste du köpa frigolit lim som är i stånd att följa betong. Du kommer också att behöva något att skära styrelsen med några Tyvek tejp, och skumisolering ombord själv.

Det är god praxis att rengöra väggen av spindelväv och skräp innan du försöker ansluta någon skumisolering för det. Du kommer då att behöva se till att det inte finns några sprickor i väggen, och om det är du kommer att behöva fylla dem. Sedan vatten täta väggen, och det kommer att vara redo för din isolering.

Förbereda Wall

Vid tillämpning av skumisolering ombord är det bättre att göra så horisontellt, helt enkelt eftersom styrelsen är mindre benägna att falla när du försöker att tillämpa den. När du väl har brädorna uppsatt på väggen, kommer det att vara nödvändigt att försegla fogarna (där två separata delar uppfyller) med Tyvex tejp. Den Tyvex är en kraftig tejp som också kan hålla ut fukt.

Tillämpning av skumisolering styrelse

Det kommer att bli nödvändigt vid tillämpningen av skummet till konkreta att du har ett lim som är mycket potent och företrädesvis snabbtorkande. Du vill inte trycka din skumisolering i betongväggen för mer än en minut. För bästa tur, hitta den snabbaste torkande lim som är i stånd att ansluta sig till skum.

Tillämpning av skumisolering på betong