tips för att installera en metallribba i stuckatur

Fästa metallribba kan vara en svår uppgift, särskilt om du aldrig har gjort det förut. Om du befinner dig med det här projektet, här är några saker som du kan tänka på

Det är viktigt för den här uppgiften att du använder rätt verktyg och material. Saxar kan hjälpa dig att klippa och forma metallribba och vara säker på att du har ett måttband så att du gör korrekta storlekar. En cirkelsåg kan också hjälpa dig med skär vid behov.

Tips 1 – Använd rätt verktyg

Lämnar en lucka mellan ytan på väggen och metallribba är viktig för en säker fastsättning. Typiskt detta gap måste vara ungefär en fjärdedel av en tum. Du vill också vara säker på att du är najningsmaskiner med vissa intervall. En 9-tums intervall är ett bra ställe att börja och sedan kan du ändra därifrån vid behov.

Tips 2 – Lämna en Gap

Med rätt storlek naglar är viktigt att vara säker på att din metall ribba faktiskt är säkrad i stuckatur. Du kommer att vilja använda spik som är åtminstone en tum, nästan 2. En tum och en halv fungerar oftast väl och garanterar en säker fastsättning.

Steg 3 – Använd rätt storlek naglar