tips för att göra spånskiva lådor

Spånskivor lådor kan alltid komma till hands när du är i behov av ett utrymme för att lagra eller packa några av dina saker i. De kan användas av företag för att packa en mängd olika produkter, såsom frysta middagar, flaskor tandkräm, förpackningar av obligation papper eller dator papper, och många fler. För personliga användningar kan dessa lådor användas för att lagra små personliga saker. De kan även användas för förpackning av presenter innan de är förpackade med färgrika omslag.

En spånskiva box är i grunden en låda gjord av en enkel kartong eller hård kartong. Det kan också göras av vissa andra typer av tjockt, återvinningsbart papper. De är oftast tillverkade men du kan alltid göra din egen anpassade spånskivor box som passar din smak och konstruktionspreferenser. Här är några tips för att göra din egen spånskiva lådor

Verktyg och material som behövs

Snöre

Steg 1 – Skär kartong eller spånskiva

Ett par saxar

Steg 2 – Sätt designer på rutorna

Hålslagare

Steg 3 – slå hål på Chipboard

Limpistol

Steg 4 – Montera Box

Lim fastnar

Steg 6 – Skär snöre

5 st spånskiva eller kartong

Få en sax och börja skära den återvunna spånskiva i rutor. Det kan vara vilken storlek, beroende på hur liten eller stor stor du vill att din låda vara. Se bara till att du skär dem i enhetliga storlekar. Om du har köpt spånskiva från en butik, kan de redan vara färdigskurna och det finns inte längre något behov för dig att klippa dem.

Gör någon design som du vill ha på rutorna. Använd någon färg eller en kombination av färger för att göra din färdiga produkten attraktiv. Om du skapar rutan för ditt företag, kan du sätta ditt företag logotyp och företagsadress på ytan av kvadrat. Du kan också använda grafik.

Punch tre hål på kanterna av fyra av de spånkvadrater: en på båda hörnen och en i mitten. Inte slå någon hål på den sista rutan. Detta kommer att fungera som bas eller botten av din spånskivor box.

Ansluta varje ruta till varandra och bildar en låda. Se till att kanterna som inte har några hål i dem är spetsiga uppåt. Detta kommer att fungera som toppen av din spånskivor box. Limma ihop dem med hjälp av en limpistol och limstift.

Få garn och skär fyra remsor av det. Minst 20 inches lång är att föredra, särskilt om mottagaren är dimensionerad 5 av 5 inches. Finna mittpunkten av remsorna genom vikning dem på mitten. Snöra dem runt sidorna av lådan du har bildats och avsluta med att utforma dem i en båge på utsidan övre delen av lådan.

Spånskiva lådor säljs kommersiellt kan ibland vara alltför dyr för din budget. Därför att veta hur man gör en egen spånskivor box kan hjälpa dig att spara på kostnaderna. Du kan utforma din spånskivor rutan på något sätt du vill och det kommer alltid att finnas utrymme för dig att träna din kreativitet. Dessutom kan du kunna tjäna lite från denna verksamhet, särskilt när du har memorerat stegen utantill och redan vet hur man bättre göra din spånskivor lådor mer tilltalande.