rensa en kran dusch huvudet i 4 steg

Kranen duschmunstycke kan bli igensatt av ansamling av mineralfyndigheter. Unclogging din kran duschhuvud och göra i funktions är enkelt och kan göras med några enkla steg,. Steg 1 Wrap i plast, Om det inte finns en stor mängd mineraluppbyggnad på kran huvudet, kan du hälla några vinäger i en plastpåse och placera den runt hela huvudet. Lämna över natten och ta påsen bort på morgonen. Låt dusch kör i några minuter för att rensa ut den kvarvarande återstoden,. Steg 2 Ta bort duschhuvud, Om vit vinäger inte fungerar, då bör du ta bort duschhuvud med en rörmokare skiftnyckel för ytterligare rengöring. Skydda kranen huvudet och rör du tar bort det av genom att placera en duk mellan duschhuvudet och tänderna hos skiftnyckel,. Steg 3 Blötlägg i renare, Vissa kommersiella rengöringsmedel kan ta bort mineralfyndigheter som kalcium, kalk och rost från kranen duschmunstycke. Häll i en skål och låt hela duschmunstycke blöt enligt flaskans instruktion. Detta kommer att bidra till att grundligt rensa hela insidan av dusch huvudet. Efter blötläggning, skölj kranen huvudet med varmt vatten och se till att alla mineralrester har tagits bort,. Steg 4-Placera kran Back In

Ta ren kran huvudet och placera den tillbaka in i röret. Se till att placera trasan du använde tidigare mellan nyckeln och kranen huvudet. Också vara säker på att kranen huvudet är tätt och robust inuti röret.