med hjälp av en soda skitkul att ta bort klotter

Med hjälp av en soda blast pistol är en stor för många restaureringsprojekt runt ditt hem eller företag. En soda blast pistol använder bakpulver (natriumbikarbonat) som sina medel för rengöring. Vad du är kvar med är en färg-fri, rostfria och slät yta. Du kan soda blast trä, metall, glas, plast och även betong. Det är en mycket mångsidig maskin och material. Det är också miljövänlig. Om du är utsatt för klotter, du är inte kvar med många alternativ. Du kan måla över graffiti, men det tar tid och pengar. Investera i en soda blast maskin, och du kan ta bort graffiti utan att skada ytbeläggningen och du kommer att ha det till hands för andra projekt. Artikeln nedan visar hur du soda blast graffiti från väggen.

Om det finns fönster eller trä i väggen som du inte vill träffa med natriumbikarbonat, måste du täcka dem med plast. Gör detta för alla områden som du inte vill Refinish med natriumbikarbonat. Om du behöver för att skydda något bakom väggen, sedan skapa en täckmantel för den av plast upptryckt av metallstolpar. Detta kommer att skydda området från blästringen.

Steg 1 – Framställning

Den utrustning som används för att soda blast är inte svårt att använda, och består av 3 delar. Varje del av utrustningen är lika viktigt. Kapseln håller natriumbikarbonat, luftkompressorn driver det och vapnet själv skjuter ut och reglerar dess flöde. Stäng av alla ventiler. Du hittar dem på pistolen samt luftkompressorn. Detta är hur man upprätthåller trycket. Anslut en slang till ventilen på pistolen till ventilen på kapseln, och bifoga en annan slang från luftkompressorn till kapseln. Fyll behållaren till linjen med soda, och stäng sedan locket. För att göra det lufttätt, dra ringen som avlägsnar överskottsluft, vilket orsakar en lufttät tätning att ske. Utan tätningen kommer pistolen inte fungerar, eftersom det inte kommer att vara tillräckligt tryck.

Steg 2 – Arbeta med Soda Blast Equipment

Graffiti är färg, men du behöver inte alltid vill ta bort färgen under graffiti. Ställ PSI till 30. Detta PSI är perfekt för att ta bort graffiti utan att skada väggen eller måla bakom den. Vrid luftkompressorn på. Öppna ventilen på munstycket på pistolen. När du är klar, tryck på avtryckaren. Detta driver natriumbikarbonat. Rikta den mot graffiti. Justera din plats som behövs för att nå allt. Inspektera området från tid till annan, och fortsätta efter behov. Stäng av soda blast utrustning, och torka sedan murverk ned med tvålvatten.

Steg 3 – Ta bort Graffiti