med hjälp av en pre-emergent ogräsmedel för att styra crabgrass

Crabgrass kan vara bane av hemmet landskapet trädgårdsmästare men du kan angripa problemet genom att använda en pre-emergent herbicid. Ogräsbekämpning kan kräva en kombination av metoder, men som kan inkludera inte bara herbicider utan också sålla grobarhet förebyggande.

En pre-emergent herbicid är en ogräsmedel som är utformad för att förhindra frön från att gro och växa i början av växtsäsongen. Detta är särskilt relevant med insatser crabgrass utrotnings eftersom crabgrass är en ettårig växt som groddar från frö. Fröerna har kvar av föregående års crabgrass tillväxt och ligga på lur hela vintern tills jorden börjar värma så att den kan gro och växa,. Herbiciden skapar en barriär tätning runt fröet i huvudsak kvävande det genom att förhindra den från groning för bildning av en ny anläggning. Pre-herbicider är i allmänhet mycket effektiva i att hjälpa minska och med eliminera crabgrass tillväxt, under förutsättning att de tillämpas på rätt sätt och förseglingen inte bryts genom luftning.

Hur Pre-herbicider Work

Det finns två metoder för att applicera en pre-emergent herbicid. Du kan spraya flytande ogräsmedel på crabgrass eller sprida ogräsmedel granulat på det,. Liquid pre-emergent herbicid kan köpas i nästan alla hem förbättring centrum trädgård plantskola. Spraya ogräsmedel på platser där du vet crabgrass har ökat i det förflutna, eftersom det är där frön troligen kommer att ligga i den nya växtsäsongen,. Den andra metoden att applicera ogräsmedel är genom att sprida den över gräsmattan. Granulat kombineras vanligen med gödsel, så många husägare föredrar denna metod för gräsmattor, särskilt om de har ett stort problem med crabgrass. Med hjälp av en spridare, antingen handhållna eller hjul, kommer att distribuera granulerna jämnt över gräsmattan. Aktivera granulerna med vatten från sprinklersystemet eller slangen. Om du använder herbiciden strax före en vårregn storm, bör du få bra resultat i döda crabgrass,. Oavsett om ogräsmedel appliceras genom besprutning eller genom att sprida den i granulär form, bör du ansöka när vädret är fortfarande Häftigt. Det bör inte användas om vädret är varmare än 60 grader.

Tillämpning av Herbicid

Du kan motverka tillväxten av crabgrass genom att sprida landskapet tyg eller säckväv över ett område där tillväxten av ogräs är sannolikt. Detta är en särskilt effektiv metod om du har stora delar av barmark, eftersom crabgrass särskilt växer där tillgången till solsken finns,. Under sommarhettan, kan du sprida klar plastfolie över ett område på barmark eller till ett område där du har en tung angrepp av crabgrass. Den här metoden rekommenderas endast om det inte finns några andra växter i området, eftersom sommarsolen värmer plast och kan döda växter.

Andra förebyggande metoder

Den bästa förebyggande för att bli av crabgrass är bra gräsmatta vård. Låt gräsmattan att växa till minst en tredjedel av förväntade bladtillväxt istället för att klippa det för kort. Crabgrass trivs i solsken och längre gräs nyanser crabgrass frön från blomstrande och groning.