med hjälp av en canna lilja i landskapet

Med hjälp av en Canna Lily i ditt landskap kräver ett djärvt val när det gäller att plantera följeslagare växter med dem. Även om det inte är ett riktigt lilja, är blomman showy och kommer i ljusa färger som kommer att göra din trädgård ser ut som det har målats. Canna liljor komma i ljust rosa, gul, orange, grädde och persika. Nedan finns några blommor som ser bra ut när de kombineras med Canna liljor.

lupiner

Lupiner är medlem av ärt familjen och producerar växter med små blommor som växer i en spjutformad kluster. Lupiner kommer i lila, blå, rosa, röd, vit, orange, gult och lavendel. Blue Lupin kombination med rosa och gula Canna liljor skapa en fantastisk kontrast i din trädgård.

lejongap

Liksom lupiner, Snapdragons också växa lång, med varje blomma som liknar en drake mun. De dubbla färger som många snapdragons kommer smälter in väl med Canna liljor. Kombinera Canna liljor i denna färg med rosa och gula färger av en Snapdragon anläggning i din trädgård.

foxgloves

Foxgloves är en annan prålig blomma som växer på höga stjälkar, med den lilla handsken liknande blommor vända mot marken. Växt rosa och grädde Canna liljor med lila Foxgloves bredvid dem. Kombinationen av de två blommor och deras olika former ser bra ut i din trädgård tillsammans.