förvandla ett rum på några minuter med dekorativa färg överföringar

Kathy Peterson är en internationellt känd kändis Design Expert, författare, National TV värd, och syndikat kåsör känd för sin kreativa stil i heminredning, uteplats, och blommönster med hjälp av enkla och lätta design tekniker. Kathy når miljoner hushåll varje vecka genom TV, publikationer, webbplats artiklar och mer.

Jag har nyligen gick trendspaning på Craft och hobby Association mässa laddad med alla de senaste och storheter hantverk leveranser och tillbehör. Nu denna show är ganska stor med över 3000 utställare så att du kan föreställa sig hur många nya hantverksprodukter erbjuds men en ny färg överföring produkten verkligen fångade min blick!

Jag hittade faktiskt en ny och enkel alternativ för att dekorera väggarna med en produkt called– Snabb uttryck, en samling av alfabet, fraser och motiv som verkar vara handmålade. Ingen skojar, kommer dessa färg överföringar gör du ser ut som ett proffs! Inte bara är den idealisk för att anpassa alla rum i ditt hem, kan du också använda överföringarna ett enkelt sätt att markera familjefoton och “klippbok” på väggen, samt lägga till special motiv och mönster till de flesta någon yta i alla rum i huset.

ABC INSTANT inredning, alfabet finns i flera teckensnitt från formell till casual för att lägga namn, ord eller personliga bildtexter. Och jag älskar det stora utbudet av fraser, som “följ dina drömmar” och “vänner, kärlek och skratt alltid välkomna” som förmedlar en personlig touch och lägga till en söt känsla till någon dekor.

Motiv och väggmålningar, Add-ons som motiv och vägg mönster finns i en mängd olika teman under detta varumärke som samordna med alfabet och kommer att tilltala både barn och vuxna. Jag hittade några roliga teman perfekt för pojkens och flickans rum inredning som omfattar pirater, Racing Bilar, Fairyland och Sleeping Princess. Vad är så coolt om denna nya produkt är att varje design verkar vara handmålade, men faktiskt måla överföringar, tar på väggen ytstruktur. Den använder också en enkel tre steg program som är lika enkelt som att trycka på, våt och skal. Nu kan vem som helst göra det själva!

BORTOM fyra väggar, medan väggarna är bland de mest populära ytor att dekorera, överväga att använda dessa överföringar för att öka något med “handmålade” mönster inklusive möbler, golv, tillbehör och tak. Fade och resistent ultra tåliga konstruktioner är permanenta och säkra tills man beslutar att ta bort genom att helt enkelt måla över.

Bild Fotograf: pläd Enterprise-Snabb Expressions