de utmaningar som andra berättelsen tillägg

För enkel berättelse hem med inte riktigt tillräckligt utrymme andra berättelsen tillägg är ett bra sätt att både lägga utrymme och värde till en befintlig struktur. Second Story tillägg kan lägga till så många kvadratfot extra utrymme som den lägre nivån klarar beroende på storleken av det ursprungliga huset. Extra sovrum, badrum, vardagsrum och andra hem bekvämligheter är bland fördelarna med att lägga till en andra berättelse till ditt hem. Emellertid är en sådan ombyggnads jobb komplicerat och bör inte betraktas som en run-of-the-mill uppgift för den genomsnittliga entreprenören. Det finns flera utmaningar för att lägga till en andra berättelse, varav minst gör arbetet. En hel del av utmaningen involverade i den förberedande fasen. När du lägger till en andra berättelse till ett hem de utmaningar som innefattar hur man gör det utan att offra varvet plats, hur man behålla den ursprungliga karaktären av hemmet och hur man kan öka styrkan i den första berättelsen så att den kan stödja vikten av en sekund ett.

Det kan tyckas lite bakvända, men det kan vara en utmaning att lista ut hur du lägger till en berättelse utan att offra utrymme. Man skulle kunna tro att en andra berättelse Dessutom lägger rymden, vilket är sant. I syfte att stödja denna andra berättelsen kan emellertid strukturer måste byggas utåt från den befintliga hem. Det kan sluta med varvet utrymme. Så även om tillsats ökar livsrum, är det möjligt att förlora utrymme utomhus. Sålunda är den första utmaningen med sådana remodels att utforma tillsatsen på ett sätt som inte kommer att kräva en horisontell expansion av berättelsen. De befintliga parametrar i hemmet bör vara gränsen till någon Dessutom expanderar vertikalt i motsats till utåt.

Lägga till en andra berättelse utan att offra Space

De flesta hem byggdes i en viss stil, oavsett om det var Tudor, hantverkare eller bungalow bara för att nämna några. Det skulle vara synd att lägga till ett hem på ett sätt som helt förvränger dess ursprungliga karaktär. En andra utmaning är hur man lägger till en andra berättelse på ett sätt som kommer att behålla hemmet ursprungliga stil. För specialdesignade hem, kan hålla med arkitekten vision vara en utmaning också. Lägga till en andra berättelse till ett hem kommer utan tvekan att ändra den ursprungliga karaktär, men med rätt design det kan göras på ett sätt som överensstämmer med dess form. Det kommer att se annorlunda ut, men åtminstone något av sin ursprungliga tillstånd kommer att kvarstå.

Hur att behålla ursprungliga karaktär

En slutlig utmaning är hur man kan stödja vikten av den andra berättelsen. Speciellt för bostäder som byggdes innan man bygger reglerna kodifierade kan lägga till en andra berättelse sätta enorm press på den ursprungliga strukturen som inte kan utrustas för att stödja det. Följaktligen åtgärder måste vidtas av konstruktören för att säkerställa att den ursprungliga berättelsen kommer att hålla vikten av den tillsatta historia. Detta blir allt mer angeläget om extra tunga funktioner läggs ovanpå den ursprungliga hem.

strukturell styrka

Tillsatsen av en andra berättelsen är ett utmärkt sätt att öka livsrum i ett hem, men det finns utmaningar för ombyggnadsarbete som måste åtgärdas innan arbetet kan utföras. Dessa problem måste lösas i utformningen av ombyggnadsarbete. Vid tiden verkliga arbetet börjar, bör det inte vara fråga om vad som behöver göras.