de främsta anledningarna djurägare ta sina husdjur till veterinären

Varje år, husdjur och deras ägare besöka veterinären, både för förebyggande sällskapsdjur vård och att ta itu med skador och sjukdomar. Korrekt at-home vård kan förhindra smärre problem från att förvandlas till mer allvarliga. Till exempel kan lämpliga första hjälpen procedurer såsom att hålla mindre sår rena och tillämpa antiseptisk salva bidra till att förhindra infektioner.

Vissa problem kan upptäckas-och behandlad tidig genom att undersöka ditt husdjur varje vecka för knölar, bulor och hudirritationer.

Regelbundna bad och grooming hjälper till att förhindra många hudirritationer och minskar risken för infektion. Upprörda magar kan förebyggas genom att inte mata matrester till hundar. Regelbunden tandborstning kan förhindra hårbollar hos katter. Ordentlig kontroll vikt och en balanserad kost kan sänka förekomsten av diabetes och inflammation i tjocktarmen.

Oavsett hur försiktig djurägare, kommer det att finnas tillfällen då husdjur måste besöka veterinären.

För närvarande finns det mer än 61 miljoner hundar och 68 miljoner katter i amerikanska hushåll. Fler och fler djurägare anser att deras husdjur en del av familjen. Som ansvarig djurägare, de lätt vända sig till veterinärvård för sina sjuka eller skadade familjemedlemmar. Många behandlingar för djursjukdomar och skador har blivit mycket sofistikerade. Allvarligare villkor såsom brutna ben eller cancer kan kosta hundratals eller tusentals dollar, i synnerhet när de tjänster av en veterinär specialist behövs. “Med tanke på att 61 procent av hundägare ta sina husdjur till veterinären två eller flera gånger per år, det verkligen gör ekonomiskt försvarbart att försäkra husdjur”, säger Jack L. Stephens, DVM, grundare och CEO för veterinär Pet Insurance.

Stephens grundade företaget så att “husdjur kan leva längre, friskare liv trots ekonomiska faktorer.”

Från smärre problem för livshotande situationer, gör Veterinary Pet Insurance nödvändig vård och högteknologiska behandlingar billigare.

Försäkringsskydd hundar och katter från åtta veckors ålder och äldre. Det finns ingen övre åldersgräns.

Priser för hundar och katter är baserade på art, ålder av sällskapsdjur, geografiskt läge och planen vald. Fåglar är försäkrade från tre månaders ålder och måste vara i ägarens besittning under minst 60 dagar. Priser är baserade på storleken på fågeln. Kaniner och andra exotiska husdjur måste vara i ägarens besittning under 60 dagar för att vara berättigad till täckning.

Priserna för exotiska är baserade på den typ av sällskapsdjur försäkrade. Försäkringen betalar för kontors samtal, recept, behandlingar, labb avgifter, röntgen, kirurgi och sjukhusvård för säkerställda medicinska problem.