de bästa mattrengöringsmetoder som du inte känner

Även om det finns många mattan rengöringsmetoder som finns, det finns några som du kanske inte har provat ännu. Följande alternativ är några som du inte har hört talas om, men är definitivt värt att prova på din matta.

motorhuv Rengöring

Denna metod använder en roterande golv maskin på din matta. På botten av maskinen finns en rund absorberande dyna, som kommer att fånga alla av smuts och fett i din matta. Maskinen sprutar rengöringsmedel på mattan och den absorberande dynan roterar tvättmedel i din matta. Detta är en ganska effektiv metod för att få din matta ren.

skum Rengöring

En skummaskin doserar skum tvättmedel och trycker in den i mattan med borstar. Skum rengöringsmedel tränger djupare in din matta på grund av borstarna. Efter tvättmedel har spridda över hela din matta, kommer en bra vakuum slutföra processen.

The Rug Stick

Detta är den enklaste metoden att använda av de tre listade här. Allt du behöver göra är att borsta produkten på din matta och vakuum därefter. Det gör ett ganska bra jobb och du kanske inte har övervägt att använda det förut.