tips för takskott ersättning

Det finns situationer som uppstår som kräver avlägsnande av taket isolering. Jobbet kan göras ett hem ägare, men försiktighet måste vidta för att kasta av isoleringen tas bort.

Om du byter ut valsade isolering försiktigt klättra din stege och försiktigt loss de befintliga takplattor. Om isoleringen du tar bort har blåst in i området, använd din tigersåg att göra ett hål i taket som kommer att passa lövblåsare munstycket.

1 – Ta takplattor

Använd baksidan av din hammare för att ta bort spikarna som håller rullade isoleringen på plats. Försiktigt rulla upp isoleringen. Ta bort isoleringen från taket. Blåst isolering kommer att behöva tas bort med lövblåsare. Fäst en sopsäck till fläktutloppet. Vrid strömbrytaren till backläge. Sug isoleringen från taket och in i soppåsen.

2 – Ta bort isolering

Sätt rullade isolering i en stor sopsäck. Fäst påsen med en twist slips. När påsen med blåst isolering blir fullt, stänga av fläkten och ersätta den fullständiga påsen med en tom. Skapa ett annat hål när området över det första området inte kommer att suga ut mer isolering. Fortsätta tills allt av isoleringen har tagits bort.

3 – Kassering av isolering

Om du har tagit bort rullat isolering, installera ett nytt lager av rullade tak isolering. Om du tog bort blåst isolering, blåsa mer isolering genom hålen du har gjort.

4 – Byte av Isolering