tips för målning med kross damm

När du målar med marmor damm, måste du behärska några tekniker för att få de bästa resultaten. Denna typ av målning är ett bra sätt för dig att kunna få intressanta och unika texturer som du normalt inte skulle kunna uppnå. Målning med denna metod är något som kommer att kräva lite tid att vänja sig, men du kommer att tycka att det är något som är mycket roligt att träna.

Du kommer att behöva förbereda blandningen innan du kan börja. Detta är något som kan ta ett par timmar. Du måste börja med att blanda den torra kaninskinn lim tillsammans med vatten och sätta in den på din lerkruka potten. Du kommer att behöva låta denna lösning har tid att dra i ett par timmar. Vänd inte lerkruka potten på men lägger locket på. När det har satt i ett par timmar, slå på lerkruka potten. Du kommer att behöva göra detta bara för att låta limmet smälta. Du vill inte denna blandning koka. Var noga med att röra den helt när den smälter.

Förberedelse

När du har gjort det möjligt för limmet att smälta du kommer att arbeta med ett par saker som är lite farligare. Se till att du sätter på antingen en ansiktsmask eller en respirator. Du kommer att blanda en kopp titan vitt pigment med en kopp av marmor damm i en annan behållare. Se till att de blandas noga innan du kombinera det med lim som du bara smält. Se till att du vara försiktig eftersom detta lim kommer att bli mycket varmt. Rör om när du gör detta så att det inte kan bli hopklumpade tillsammans. Detta är något som du kommer att behöva göra långsamt och försiktigt. När du sätter damm marmor på paletten, se till att du använder en palett och att du bär din respirator. Gå långsamt och försiktig eftersom detta damm kommer lätt få överallt.

säkerhet

När du blanda oljemålning mediet, använda något som linolja tillsammans med din marmor damm. Du kommer att behöva fortsätta att lägga mediet tills dammet är en konsekvens som du föredrar. Detta är något som är upp till dig så långt som konsekvens. Om du vill ha en tjockare pasta, bör du lägga mindre oljemålning medium är detta något som fungerar bra för en impasto teknik. Om du vill att damm vara mer ogenomskinligt, sedan använda mer medel och mindre damm.

blandning

Du kanske vill använda olika typer av färg förutom olja. Processen kommer att vara densamma med någon typ av färg som används. När du har det medium som används och har konsistensen som du önskar, kommer du behöver för att få färgen färg som du vill använda blandas in med ditt medium och damm blandning.

Typer av färg