thermofoil luckor: för-och nackdelar

Thermofoil skåpdörrar är varken termo heller inte folie. Tillverkningsprocessen för thermofoil består av värmebehandling limning av vinyl faner över MDF (medium fiberdensitet) ombord. Beslutar att använda thermofoil skåpdörrar är ett personligt val och preferenser.

Thermofoil skåpdörrar är billiga och finns i många olika stilar. Du kan uppgradera ditt kök med mindre kostnad. Faneret som är ansluten till MDF kommer i många moderna och traditionella stilar samt moderna och postmoderna färger och texturer. Om du vill ha en vacker nytt utseende till ditt skåp för lågprisflyg thermofoil skåpdörrar kan vara det bästa beslutet. Om en värmesköld installeras nära ugnen eller sträcker det bidrar till att minska värmeskador.

Fördelar

Finishen, är vinyl, har potential att uppleva negativa effekter på grund av värme. Limmet som håller faneret är uppvärmd så den värme som den utsätts för kommer att ha negativa effekter och orsaka den vinyl att separera från MDF. Dessutom kan vinyl missfärgas efter bara några år ändra hela utseendet på skåpet. Ju närmare till värmekällan desto mer ändra faner kommer att uppleva. Detta gör att ditt skåp att förlora enhetligt utseende hela ditt kök.

Nackdelar