med hjälp av ett osynligt stängsel för att hålla kaniner ut

Att hålla kaniner ur din gård och bort från dina blommor eller köksträdgård kan vara svårt, särskilt om du inte kan eller inte vill sätta upp ett staket. Men genom att sätta upp en “osynlig staket” kommer du att kunna njuta av dina blommor medan du skydda dem från kaniner och några andra små varelser runt din trädgård.

Steg ett: Plantering

Plantera blommor i området du önskar dem att växa. Se till att de får rätt mängd sol, vatten och andra näringsämnen som gör det möjligt för dem att växa.

I närheten av dina blommor, växter eller transplantation sticklingar av en löktrav växt. Detta kommer sakta sprida sig runt dina blommor, men du kommer att kunna trimma dem tillbaka från gång till gång.

Steg två: Låt växterna att växa

Låt växterna att växa tillsammans. Den garlicky lukten av vitlök senap blommor kommer stöta bort kaninerna, eftersom de inte tycker om att äta växter, och de kommer att gå någon annanstans att äta.

alternativ plan

Om du inte bor i ett område där vitlök senap kan växa, eller om processen inte fungerar för din trädgård, köpa en produkt som kallas “Liquid Fence” på din lokala trädgårdsbutik. Spraya ämnet på dina blommor och jord för två till tre dagar, och sedan kom ihåg att spraya det igen varje par veckor eller efter ett kraftigt regn.

På samma sätt som de vitlök senapsväxter, kommer lukten av produkten stöta bort dina kaniner.

Skydda din trädgård med en av dessa metoder kommer att ge dina blommor och växter att växa utan att konsumeras av kaniner.