fördelarna och specifikationer av källaren avstigning fönster

Du kan ta ljus, luft, och i syfte att din källare med avstigning fönster, men den viktigaste aspekten av källaren avstigning fönster är säkerheten som de tillhandahåller. De är stora nog att både släppa ut eller låta räddningspersonalen att komma i en nödsituation. Den här artikeln går igenom denna kritiska hem förbättring, med tips om vilka fönster för att välja och hur man installerar dem.

Basement avstigning fönster är inte en nödvändighet för varje källare. Du måste installera dem om du har ett sovrum eller kontor i källaren. Följande är den ideala typen och specifikationer för din källare avstigning fönster. Casement fönster är den bästa typen av fönster för att vara användning för källare avstigning. De öppnar bred genom att svänga ut och ge gott om utrymme genom vilket krypa.

Brunnen på vilken fönstret ska öppnas måste vara 36-inches bred och 36-inches lång. Fönstren själva måste vara 20-inches bred och 24 inches hög. Längst fönster bör vara från golvet är 44-inches,. Observera att byggnaden kod regler kommer att variera beroende på var du bor. Kontrollera alltid med din lokala kontor innan en installation. Annat än att har du vad du behöver för att förbättra din källare och öka säkerheten med nya källare avstigning fönster.