felsökning gemensamma GFCI-uttag problem

En GFCI utlopp, eller en jordfelsbrytare utlopp, är en typ av gadget som kommer att skydda dig från att chockad eller stöt. Dessa särskilda typer av butiker är installerade i delar av huset där chocker är mest sannolikt att hända, såsom utomhus, simbassänger, kök och badrum. GFCI utlopp har en inbyggd sensor som känner av någon ström förändring. Någon väsentlig förändring kommer att uppmana systemet att stängas av för att skydda dig från den hotande chock. Eftersom dessa butiker är mycket viktigt i alla hem, felsökning dem bör vara på husägare lista över vad-to-know.

GFCI försäljningsställen är känsliga för slitage alltför så förväntar dina uttag att bli mindre effektiv med tiden. En av de symptom på en överansträngda GFCI-uttag är att det löser ut mer än vanligt. Detta beror på att en utsliten GFCI utlopp inte kan anpassa sig till de elektriska strömvariationer samt en ny. Av denna anledning, när du använder ditt uttag för hårtork och värmare hår din GFCI utlopp är benägen att snubbla. För att lösa detta problem, helt enkelt få en ny GFCI utlopp.

GFCI Håller Tripping grund av slitage

Om GFCI är relativt nytt, kan problemet vara i de svarta och vita trådar. Stäng av brytaren för GFCI utlopp som har problem. Skruva din GFCI utlopp och dra ut utloppet från lådan. Ta ut den svarta och vita kablarna från din GFCI utlopp. Använda din ohmmeter, kontrollera om det finns kontinuitet mellan GFCI utlopp mark, och de vita och svarta trådar. Om du får kontinuitet från att koppla de vita och svarta kablarna då problemet skulle kunna vara att de vita och svarta trådar vidrör med barmark. En svart tråd som kommer i kontakt med en barmark resulterar vanligtvis i en utlöst utlopp. Detta problem hänvisas ofta till som en läcka i kretsen.

GFCI Håller Utlösning På grund av den svarta kabeln vidröra marken Bare

GFCI utlopp är ofta kopplade till varandra i huset. Det är därför om en GFCI utlopp har löst de nedströms den nuvarande kommer att påverkas på samma sätt. När det gäller att installera en GFCI utlopp, måste du se till att den är ansluten väl till hela kretsen. Du måste ansluta panelkablarna till linjeuttag. Det finns två terminaler i din GFCI, lasten och linjen.

GFCI Håller Utlösning grund av en defekt Circuit

Eftersom alla dina GFCI utlopp är förbundna med varandra, är det klokt att ha ett system för kabeldragning allt så att du enkelt kan göra krets ändringar. Kolla in alla GFCI försäljningsställen de i ditt hus och ta bort felaktiga komponenter. Ta bort de döda och sedan göra flätor för varma ledningar och vita trådar av GFCI butiker och ansluta alla som i linjeterminalerna. De svarta trådarna skall anslutas till mässingsledningsuttag medan de vita till silver linjeterminalerna. På så vis kan dina GFCI försäljningsställen att resa endast när det är riktigt död.