felsökning av skruvdriv garage dörröppnare

Av de tre olika garageportsöppnare på marknaden idag, är skruvdriv garageportsöppnaren i mitten av förpackningen. Att vara lite dyrare än en kedjedrift och billigare än remdrift, är ganska vanligt bland personer som letar efter en god kvalitet utan en stor kostnad denna typ av garage dörröppnare. När du har köpt din garageportöppnare du är kvar med uppgiften att upprätthålla den och hålla den i gott skick. Det finns tillfällen när garage dörröppnare kommer att få problem på grund av att använda och bära. Här är några tips för att felsöka din skruv driv garage dörröppnare själv och hålla den fungerar som den ska.

Innan du hoppar in riva ditt garage dörröppnare isär eftersom det inte fungerar som den ska, ta lite tid att kolla in de olika skruvar och muttrar som håller upp ditt system. Dessa skruvar och muttrar kan ha en hel del att göra med det övergripande funktion av ditt garage dörröppnare. Merparten av tiden när du tror att det är ett allvarligt problem med garage dörröppnare det direkt kan hänföras till lös hårdvara. Kontrollera hela järnvägssystemet, fästen, motorenhet, och även garageports fästen för att se till att de alla är ordentligt.

Kontrollera all maskinvara Första

Skruvdriv garageportsöppnaren arbetar med kombinationen av en gängad stång och en lyftmekanism som färdas utmed längden av staven. När staven vänder det kommer att flytta mekanismen längs dess gängor beroende på om det är att höja eller sänka garageporten. Om du märker att dörren inte höjer så snabbt som det ska, gör en gnisslande ljud, eller att dörren har en studs till det, bör du olja gängstången. Detta görs enklast genom att använda en smord trasa och gnugga den utmed längden av staven.

Ingen olja på Skruv Drive

Du kommer att märka att det finns tillfällen när fjärrkontrollen inte kommer att arbeta med ditt garage dörröppnare. Om du fortfarande kan aktivera öppnaren genom den hårda trådbundna touch-kontroll, då vet du att det inte är något att göra med själva motorn. Vanligtvis är det problem som är förknippat med ögat sensorn. Rengör den med en mjuk trasa och försök fjärrkontrollen igen. Om du fortfarande har problem, se till att kablarna som förbinder sensorn är fästa och inte korroderade. Du kan också koppla ur motorn och koppla in den igen 30 sekunder senare.

Garage Door fungerar inte med fjärrkontroll

Detta är en vanlig företeelse efter några års användning ditt garage dörröppnare. Problemet är associerad med den gränsen kontroll över din skruvdrivöppnare, som är belägen i närheten av motorn. Med tiden kan vibreras ur position. Sätta gränsen till en punkt där motorn stannar strax före dörren genom att göra kontakt med garaget golvet. På så sätt kommer det inte att det slår något och måste gå tillbaka till det övre läget.

Dörren stängs backar sedan Avstånd