det bästa garage golvfärg för dig

Det första steget i att välja garage golvfärg är att förstå att minska kostnaderna genom att använda billig färg är inte en effektiv användning av din tid. Bättre att köpa den bästa färgen kan än spendera lika mycket tid att tillämpa billig färg som måste täckas på nolltid.

Om du letar efter expertråd om vilken typ av garage golvfärg att använda, skulle din lokala järnaffär eller betong entreprenör vara till hjälp. Detta gäller särskilt om det finns något om golvet eller fläckar som är utöver det vanliga.

Eftersom den är gjord av en slitstark, hög halt 2-delen vattenbaserade epoxi, kommer ett lager av epoxy garage golvfärg ger en vacker halvblank yta som varar i flera år. Denna färg är låg lukt och förhindrar varm däck pick-up.

Diskutera med en butiksbiträde eller läsa instruktionerna noggrant för korrekt tillämpning. Vissa epoxi kan inte appliceras på slutna golv. Att veta detta anligger garage golvfärg sparar tid, pengar och eventuellt ditt garage golvet.