de Pineapple Express skadad ditt hus? nu då?

Justin har tillbringat år både som författare / redaktör och arbetar i yrken som en handyman, framer och installatör av takfönster. Han är fortfarande aktiv i sin verkstad, vilket gör saker ur andra saker, som glödande whisky barer, återvunna furubord och en butler robot (PIA).

Vi vet alla hur man prep för en storm. Få dina storm fönster upp. Se till att dina stuprör är rena. Se till att din vinterförvaring och väderstripp är i ordning. Tydliga farliga lemmar från träd i närheten av hemmet. Men vi vet också att naturen finner ett sätt, och ibland oavsett hur väl du prep, är vind och vatten kommer att göra någon skada. Vad gör du?

Låt din försäkring Know

Zoltan Kurucz och Lajos Nagy, ägare av United Water Restoration Group, har några tips för hur man ska gå efter Pineapple Express har sin väg med dig.

Gör det säkert

Ring din försäkringsagent. De kommer att vara upptagen, så ju tidigare du kontaktar dem desto bättre. Om du inte kan få till det särskilda medlet som representerar dig, har varje försäkringsbolag en gratisnummer för arkivering fordringar. Rapportera alla skador till ditt hem, personlig egendom och fordon och inte lämna ut något.

spela Det

En justering måste inspektera skadan innan de ska betala för det, så att inte göra några större reparationer innan det kan hända. Men du behöver göra vad du kan säkra din egendom. Göra mindre reparationer att göra utrymmet beboe om möjligt och för att förhindra ytterligare skador. Spara dina kvitton.

Spara den

Om skadan är från översvämningar, och i synnerhet om det finns stående vatten, se till att el är avstängd. Elektriska apparater ska kopplas bort och om du kan flytta dem till ett torrt område. Samma sak gäller för skadad hushåll egendom. Få dem ur vattnet.

Säker IT

Fotografera eller video alla skador innan du gör mindre reparationer om du kan. Om detta inte är möjligt, definitivt göra en god visuell rekord så fort som möjligt.

Få bra hjälp

När du gör mindre reparationer och flytta runt saker, inte kasta bort någonting. Justeraren behöver se alla dina skadad egendom. Ju mer de kan se, desto mer kan omfatta.

Om skadan är tillräckligt stor för att dölja din adress, eller ens utseendet på ditt hem, se till att det kan identifieras. Gör en plywood skylt med din adress sprayat på den och placera den framträdande utanför. Innehålla namnet på ditt försäkringsbolag. Om platsen inte är dräglig, lägga till ett nummer där du kan kontaktas.

Slutligen, efter att du och ditt försäkringsbolag kommer till en lösning, behöver du en entreprenör. Hitta någon tillförlitlig som har erfarenhet inom området som behöver repareras. Du kan känna desperat, men inte får en rörmokare för att fixa ditt tak eller en takläggare att fixa din VVS, bara för att de är tillgängliga. Stormskador lockar också bluff “entreprenörer” som vill dra nytta av människor i en svår situation. Litar inte på någon som vill ha alla pengar i förskott. Också inte lita på din gut. Lurendrejare är bra på att sätta dig till mods. Kontrollera alltid och kontrollera deras referenser och inte låta någon skynda dig.