de bästa bröllop sittplatser arrangemang

Amy Hicks älskar att dela sin passion för bröllop med sina läsare, där hon skriver om allt från “brudbuketter och blomsterarrangemang,” “Bröllop mottagning menyer,” och “den bästa bröllop placeringsarrangemang.

Alla vet att formella bröllop kräver vissa sittplatser arrangemang. Men många människor inte vet vad de borde vara. Denna artikel kommer att lösa mysteriet om vem som ska sitta där, även om din familj Situationen kompliceras,. De första raderna av säten är vanligtvis fästs med rep eller band. Detta är att utse sittplatser reserverade. I allmänhet är den första raden reserveras för den bride föräldrar. Om föräldrarna är skilda, kommer mamman sitta i den första raden och fadern kommer att sitta i rad bakom henne. Om de har gift om, kommer bruden styvfar och styv sitta i rad med sin mor, men styvmor och hennes barn kommer att sitta i raden bakom brudens far. Om bruden har levt med sin far och styvmor och har inte haft mycket kontakt med sin mor, far och styvmor och deras barn sitter i den första bänk,. Den första raden bör även sittplats syskon, morföräldrar och andra omedelbara familjemedlemmar. Den andra raden bör sittplats mer avlägsna släktingar: kusiner, mostrar, farbröder, etc. och mycket nära vänner. Brudgummen sida bör sitta på samma sätt. För att förenkla de placeringsarrangemang, de som sitter i de reserverade rader eller “Inom band” kan skickas ett kort med sin inbjudan som anger numret på bänken eller ro att gästen kommer att sitta på. . Kortet är helt enkelt formulerad och innehåller namnet på en plats, datum, rad- eller bänk nummer och instruktioner för gästen att presentera kortet till en vaktmästare vid ankomsten, är Bröllopsgäster brukar delas in i två grupper: brudens sida och brudgummens sida. Ushers hälsa i allmänhet gästerna när de anländer och eskortera dem till rätt sida av rummet. Den sidan av rummet som är avsedd för brudens gäster är oftast bestäms av religion ceremonin som ska utföras. Om bruden och brudgummen har många gäster gemensamt, eller om man har många gäster när den andra har få, kan de välja att eliminera division och helt enkelt har gäster sitter i den första tillgängliga raderna,. Receptionen, Brudens Table, The brudens sitter på brudens bord tillsammans med brudparet. Bruden sitter på brudgummens högra och tärnor, marskalkar, och vaktmästare växelvis sitta så att kvinnor sitter mellan två män och vice versa. Om du har ett stort bröllop parti, kanske du vill eliminera vaktmästarna från brudens bord och bara har groomsmen närvarande. En mindre bröllopsfest kan du bjuda in dina brud- deltagare “män och groomsmen s fruar också ansluta dig till brudens bord. Ett annat alternativ är att ha bruden och brudgummen sitter själva, med brudföljet ansluta sig till resten av gästerna,. Parent Table, Traditionellt mottagningar har bord en föräldraförening, där föräldrar både bruden och brudgummen, liksom morföräldrar och faddrar sitter. Officiant av ceremonin också sitter vid detta bord under mottagningen, om han eller hon väljer att delta. Om det inte finns tillräckligt med utrymme vid bordet föräldrarnas, kan en andra tabellen ställas in. Dessutom, om brudens eller brudgummens föräldrar är frånskild, den förälder som inte uppfostra barnet kommer att sitta vid en andra bord med hans / hennes närmaste familjemedlemmar. För att minska familje friktion, kan ges syskon egna tabeller att vara värd så att de inte behöver välja vilken förälder att sitta med,. Gäster, medan brudens bord och föräldrarnas måste placeringskort, de är frivilliga för andra gäster. För en sittande middag, kan du välja att skapa placeringsarrangemang för dina gäster. Detta görs bäst genom att ge varje tabell ett nummer eller ett namn, och låta varje gäst vet i förväg vilket bord de kommer att sitta på. Om du väljer att ha placeringskort för dina gäster, bör de vara handskrivna och matcha dina bröllopinbjudningar. Det bästa sättet att organisera dina gäster sittplatser är att

Du bör alltid vara lyhörda för dina gäster gillar och ogillar. Placera inte frånskilda par vid samma bord, och inte heller bör du sittplats par av samma kön med människor som kan förolämpa dem. Traditionellt, bör dina närmaste släktingar och vänner sitta nära brudens bord, men du kan välja sittplats dina gäster hur du vill. För buffémiddagar, kan du ha en sittarrangemang, men det är oftast bäst att låta gästerna att välja sina egna platser,. Traditionella sittplatser arrangemang är utformade för att hedra din nära familj och vänner och se till att de har den bästa utsikten över din ceremoni . Dessutom, sittplatser arrangemang låta dina andra gäster att identifiera dina familjemedlemmar. Ditt övergripande mål sittplatser dina gäster under mottagningen är att göra dem så bekvämt som möjligt, så att de kommer att ha en bra tid. Eftersom du vet att dina vänner och familj bäst, är det upp till dig att avgöra om eller inte har en sittarrangemang utanför föräldrarnas och brudens tabeller.