bultar och muttrar: september 11, 2013

Associate Editor för denna webbplats, Trevor växte upp i en DIY fokuserad familj som alltid placeras tonvikt på fäst tingen själva snarare än att hyra en professionell.

Lite DIY, FYI …

Så allt surr nyligen runt Doityourself vattenkylare är hur höstsäsongen är en stor välsignelse för hemmet förbättring industrin. Tydligen kallare väder ger mer villiga att få händerna smutsiga och renovera den nya badrum (umm inte ihåg vår förra artikel.?).

Nu skulle vi aldrig tacka nej till ett bra DIY hem förbättring tillfälle, och vi hyllar dem som är på väg in i denna episka kamp, ​​men bara se på en sak – att du är redo.

Hem förbättring är inte någon mysig kväll vid brasan smuttar varm choklad och titta på löven faller (tro oss, har vi försökt). Hem förbättring är månader i diken, testa mänskligheten, din plånbok och tålamod din significant other.

OK, förhoppningsvis att sorteras ut rättvis väder DIYers. Kanske det var lite hård, men det sista vi vill ha är en massa ofärdiga hem projekt i våra bostadsområden, eller hur? I verkligheten höstsäsongen kan vara en bra tid att komma igång med att honung-göra-lista.

Zillow Inc., ett företag känt för korrekt och aktuell forskning om hem förbättring trender, rapporterade att nästan 52% av husägaren planerar ett hem förbättring projekt för hösten. Det är en hel del Pinterest misslyckas.

“Hösten är den perfekta övergångstiden från utomhus till inomhusaktiviteter, som får gehör i hem förbättringsplaner och trender. Föräldrar sprucing inomhus lekplatser att hålla barnen aktiva och ockuperade, medan letar efter sätt att uppdatera sina egna arbetsytor för säsongen framåt som arbetsdagar förkortas genom unge hämtning och lämning plikt “, säger Cynthia Nowak, Gräver Zillow trend expert.

Nu till statistiken – eftersom alla känner sig bättre om att göra något osäkert när det finns tal framför dem. Zillow kunde bryta ned specifika demografi för att ge oss en klar bild av hur många procent av åldersgrupper får sina händer smutsiga med fall projekt.

Det verkar en betydande del av husägare kommer att arbeta på antingen ett hemmakontor (egentligen? Vi pratade just om detta) eller lekrum för en växande familj.

Det verkar som om 31 procent av hushållen med barn kommer att ta tre eller fler projekt, spenderar i genomsnitt $ 1500 jämfört med bara 19 procent av hushållen utan barn som ser att spendera runt $ 1000.

Så lycka till ute, DIYers. Vägen kommer inte att bli lätt, men är alltid här för att hjälpa till när saker inte går som planerat (och de aldrig göra).

[KÄLLA: Zillow Inc.]