Topp 3 sätt att DIY mer i det nya året

Kirsten Nunez är en frilansande livsstil författare och publicerade hantverk bok författare. Född och uppvuxen i New York, för närvarande kallar hon Bay Area i Kalifornien hem.

Det nya året är ett perfekt tillfälle att sätta kreativa DIY mål. Vi pratar om allt från mindre reparationer till att bygga saker från scratch. När allt kommer omkring, det finns ingen bättre tid än det nya året att börja förbättra ditt vardagsrum.

1. känna till grunderna

Bortsett från att spara en ganska öre, skapa fler DIY-projekt kommer att öka ditt hem personlighet och potential. Ju fler saker du göra själv, desto mer kommer du lägga till en personlig touch till huset. Som ett resultat, blir ditt utrymme verkligen ditt hem.

2. Fylla på Verktyg

Syftar till DIY oftare kommer också att finslipa dina färdigheter och kunskaper. Även om du inte bor i samma utrymme för alltid, kommer du att kunna utföra dessa färdigheter under hela livet. Genom att starta i början av ett nytt år, kommer det att vara lätt att spåra och mäta framstegen. Inte säker på var du ska börja? Här är tre sätt att underlätta fler DIY projekt hemma. Gott nytt år!

3. Dra nytta av resurser

Nyckeln till att delta i DIY oftare är att förstå grunderna. Detta inkluderar grundläggande färdigheter såsom fästbultar, driva en borr, och slipning spackel. Dessa färdigheter inte kräver omfattande utbildning eller kompetens. Helt enkelt att veta grunderna kommer att ge dig förtroende för att fixa något när det behövs.

ämnen

I själva verket kan de mest grundläggande uppgifter läras inom några timmar eller en eftermiddag. Men liksom alla färdigheter, övning ger färdighet. Ju mer du gör det, desto bättre blir du. När allt kommer omkring, är DIY handlar om trial and error. När du behärskar nybörjare färdigheter och upptäcka hur de kan tillämpas hemma, kommer du att vara mer benägna att hitta möjligheter att tillämpa dem.

Var inte rädd för att söka hjälp och ställa frågor. Har en vän eller familjemedlem som är exceptionellt praktiskt? Be honom eller henne att ge dig en genomgång av de vanliga verktyg och material. Ta reda på hur varje verktyg används och i vilka scenarier var och en är bäst för. Detta kommer att bana väg för fler DIY möjligheter.

Naturligtvis kan vi inte glömma Internet och vad den har att erbjuda. Med bara ett klick på en knapp, kan du lära dig om användbara DIY uppgifter som kan utföras i ditt eget hus. Hur videor är särskilt användbart om du är en visuell inlärare. Det finns så mycket information som finns där ute, dra den! För att komma igång, bläddra göra det själv. Kom ihåg att “Sök” bar är din vän.

Ju mer du bekanta dig med grundläggande DIY färdigheter, desto mer troligt att du kommer att kunna ta på sig en uppgift när det är dags.

För att utföra DIY uppgifter, är det viktigt att ha rätt utrustning och verktyg till hands. Annars kommer du att vara mindre benägna att slutföra ett projekt. Dessa poster är precis vad som kommer att göra en DIY plan för att komma till liv. Efter att ha dem till hands gör det enkelt att komma igång.

Genom att lagra upp grundläggande verktyg, kommer du att ha rätt resurser som behövs för att ta på ett projekt för att börja med. Idéer DIY väsentligheter inkluderar en hammare, skruvmejslar, tänger, skiftnycklar, och ett sortiment av naglar. Olika typer av lim och tejp är också användbara. Lagra dessa objekt i en verktygslåda på en plats som är lätt att komma åt, såsom garage eller under diskbänken.

Naturligtvis kommer varje projekt behöver något olika verktyg. Till exempel, kommer att ersätta en diskbänk silkorgen har olika krav i jämförelse med injekteringsbruk arbete. I det här fallet kan en resa till järnaffären vara nödvändig. Om detta avskräcker dig från att ta på ett projekt, kom ihåg att göra det själv kommer fortfarande att kosta mycket mindre än att anställa någon annan att göra jobbet. Plus, kommer du att tjäna bragging rättigheter som du kunde göra det själv.

Med rätt resurser, kan enkla jobb utföras av den genomsnittliga husägaren. Det är där utbildnings länkar, webbplatser och böcker spelar in. Plus, i dagens dag och ålder, gör tekniken det extremt lätt att forskning tips och förklaringar för praktiskt taget alla uppgifter.

Till exempel kan du lära dig att tillämpa tapeter utan hjälp av en professionell. Steg för steg videoklipp visar stegen i aktion, medan text handledning kommer att ge en detaljerad play-by-play av processen. Det är också en bra idé att söka efter insider tips och tricks. Ofta kommer experter och yrkesverksamma dela hemligheter som de har lärt sig på vägen.

För att göra det enkelt för dig själv, skapa en mapp med länkar och webbplatser på din webbläsare. Varje gång du stöter på en utbildnings DIY artikel spara den som ett bokmärke. Med tiden kommer du att ha en samling av resurser, redo för samråd. Genom att lära känna användbara webbplatser och bloggar, kommer du att vara mer benägna att starta en DIY projekt om du vet var att söka vägledning.