tips för att tillämpa fogmassa till tegel faner

För att säkerställa att bruket är korrekt applicerat tegel faner, är det nödvändigt att tänka på några praktiska tips under arbetets gång.

Innan du påbörjar processen att tillämpa injekteringsbruk till tegel faner, passa på att rensa bort alla lösa partiklar. Detta kommer att säkerställa en ren tillämpning och resultat som inte är behäftad med vandrande skräp.

1. Rengör Veneer

Vid användning av injekteringsbruk som du behöver för att blanda sig själv, är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner noga. När instruktionerna ordentligt följs bruket kommer också torr i den rekommenderade tiden som tillverkaren anger att den bör lämnas.

2. Följ tillverkarens instruktioner

Vid tillämpning av fogmassa till tegel faner, är det lättare att arbeta med små mängder av ämnet i taget. Det är nödvändigt att successivt fylla urtaget med hjälp av ett flexibelt verktyg innan utjämning ut för att slutföra uppgiften.

3. Tillämpning

Medan du arbetar, har en fuktig svamp eller trasa till hands för att torka omedelbart bort överflödigt eller misstag innan den får torka. Se till att tyget är bara fuktig och inte torrt eftersom det kan leda till att bruket rubbas när den torkas.

4. Ta bort överflödigt