tips för att skära vinklar i trim arbete

Om du vill förbättra vinklarna för din trim arbete, måste du veta hur man korrekt att skära trim. Du måste ha en korrekt vinklad geringssåg. Du kommer också att behöva ha en stor yta, som att lägga trim arbete som du skär den.

Det första som du behöver göra när skärvinklar för trim arbete, är att noggrant mäta det utrymme som du vill täcka trim med. Placera trim arbete på bordet, och markera den vinkel med en linjal. Se till att du markera vinklarna klart, så att du kan se dem korrekt. Du bör då kunna få vinklarna skära snyggt.

Mät Angles

Justera det din geringssåg, så att du får rätt snitt. Om en insida vinkel, bör bladet vara till vänster, och för en utanför vinkel, behöver bladet vara till höger.

Förbereder sig för att Cut

Placera trim arbete på sågbordet och skjut den mot staketet, så att du har en tight passform. Driva igenom i en jämn takt, och ta bladet ner snabbt för att få en jämn snitt.

Kapning av Trim Arbete