termiska paus aluminium fönster vs vinyl fönster

Om du letar efter rätt sorts fönsterramen för ditt hem, så kan du vara tveksamma mellan vanliga vinyl fönster, eller några specialdesignade värme break aluminiumfönster. De senare är särskilt skapats för att användas med aluminiumfönster, så att du bättre skydd och energieffektivitet med dina termiska paus aluminiumfönster än du normalt skulle få. Emellertid vinyl fönsterkarmar är fortfarande mycket populära, och kan vara både bestående och kostnadseffektiva. Bestämma mellan de två kan ibland vara en fråga om bara jämföra de olika funktionerna i varje typ av fönster.

Aluminium är en mycket populär tyg för att göra ramen fönster från, men det är också en mycket ledande metall, vilket gör att värme och kyla för att flytta runt lätt. Den termiska paus aluminiumfönster kan också bidra till att minska bullret, som vissa vinyl fönster inte kan göra. Aluminium är också mjukare och lättare att manipulera, så det kan passa ovanliga fönster. Äldre eller traditionellt designade hem kommer också att gynnas av aluminiumfönster.

aluminium Windows

Vinyl fönsterram är mer populär än aluminium och är också allmänt tillgängliga. Många fönster butiker har kontakter med vinylproducenter, så du kanske kan få en billigare affär på fönsterkarmen. Dock är vinyl mycket mindre estetiskt tilltalande, och kan inte hjälpa till med brusreducering.

vinyl Windows