med hjälp av en banjo på band gips

En banjo är ett verktyg för att fullända gips tejpning. Det kan vara ett utmärkt verktyg för gör-det-självare eftersom det kommer att påskynda processen och förhindra den lösa och bubblande band vanligen genom nybörjare. En banjo kan köpas och ibland hyrs från din lokala hem förbättring butik. De kostar vanligtvis nära till $ 100 om man köper direkt. Uthyrning avgifter är ibland så lågt som $ 10 per dag. Även om banjo erbjuder många fördelar, måste du veta det bästa sättet att använda det eller du kan ha en enda röra på dina händer.

När du köper din färdigblandad fogmassa se till att köpa ett allrengöringsmedel produkt, i motsats till en toppning produkt. Topping är vad proffs använder ibland för en täckfärg. Blanda fogmassan med borrmaskin och blandnings paddel. När det är en slät krämig konsistens, tillsätt mer vatten. För användning vid banjo, behöver det gemensamma föreningen att vara tunnare. Tillsätt mer vatten, långsamt, tills den är betydligt tunnare, men inte riktigt soupy.

Steg 1-Förbered spackelmassa

Banjo bör göra det möjligt för justeringar. Först måste du lägga till tejpen och fogmassa till banjo. Mynningen av banjo kan öppnas mindre och bredare, beroende på hur mycket fogmassa du vill ansluta sig till bandet. Innan du börjar, hitta en skrot bit av gips och göra några testkörningar. Få en känsla för banjo och mäta mängden fogmassa som appliceras på bandet. Om banjo är rätt inställd, kommer fogmassan komma ut ur banjo ca 1/8 tum tjock. Om du upptäcker att din praktik sikt finns det för lite eller för mycket gemensam förening på bandet, justera maskinen för att passa. Kom ihåg att det måste vara tillräckligt fogmassa att limma bandet till gips, men inte så mycket att du har en enda röra.

Steg 2-Justera Banjo

När du trycker bandet in i väggen, en del av den gemensamma föreningen under kommer sippra ut sidorna. Detta bör köras över toppen av bandet. Du måste se till att det finns fogmassa under och över bandet. Detta ger en robust och professionell band jobb. Om det inte finns tillräckligt överskott från under bandet, köra ett tunt lager av fogmassa över bandet med 8 tums kniv.

Steg 3-lägga ett lager av gemensam förening på Top of the Tape

När du slutför dessa tre steg om och om igen, är det bäst att se till att dina verktyg är rena. Torka med jämna mellanrum dina verktyg ner med varmt vatten så att små bitar av torr fogmassa inte bädda under tejpen. Oavsett hur bra ditt band jobb är knaprig gupp kommer att göra ditt arbete look amatör. Kom också ihåg att banjo måste laddas om. Om du märker bandmatning från banjo särskilt lätt det är nog dags att lägga till mer fogmassa.