förvandla din väggmonterad sjunka in ett golv som stöds sink

Många föredrar golv sänkor över väggmonterade handfat dessa dagar. Golv handfat eller piedestalhandfat ger en mycket mer elegant utseende till ett badrum. Denna typ av diskbänken är mer slående än andra typer och att de inte upptar alltför mycket skåp utrymme. För dem som vill dekorera sina badrum, med hjälp av ett golv sjunker kan göra susen. Denna unika egenskap hos golv handfat gör det till ett populärt val för gäst badrum. Installationen är ganska knepigt eftersom rören måste placeras exakt men med en bra installationsguide, är lätt golv sjunka installation.

Precis som med alla hem förbättring projektet, bör nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas först. Till exempel, när du installerar golv handfat, vattentillförseln ska stängas av. Inte stänga av vattentillförseln bort kan avloppsvatten resurser och kan bara leda till problem. Det är också bäst att kontrollera områden där vatten rinner. Dessa områden bör markeras för senare referens. Se till att komponenterna i den väggmonterade diskbänken tas ned eller är skräddarsydda för att passa den nya installationen. Kontrollera med diagram och specifikationer av golvet sjunka innan du gör något till den befintliga väggmonterad handfat.

Steg 1: Ta Försiktighetsåtgärder

VVS bör ha en exakt position. Golvet sjunka bör placeras framför VVS. Detta kommer också att hjälpa dölja rören och undvika fara. Utsatta rör inte estetiskt slående. Den mest lämpliga platsen för dräneringsröret är att vara i mitten av golvet sink. Om detta inte är möjligt, är re-doing dräneringsröret rekommenderas starkt.

Steg 2: Kontrollera VVS

Det finns exakta åtgärder som bör följas när det handlar om vattenledningarna. Avståndet mellan vattenledningarna till avloppsröret bör inte vara mindre än tre eller fyra inches till höger. Ett prov inrätta mäter 3 till 4 inches i varmvattenledningen till höger och sedan ytterligare 3 till 4 inches av kallvattenledningen till vänster. Ställ in är också möjligt vice versa.

Steg 3: Förbered vattenrören

Golvet sink kan nu installeras. De flesta golv diskbänk paket kommer med tillverkarens anvisningar. Dessa instruktioner fungerar som en guide för installationsprocessen. Det finns fall där en våning handfat kräver en annan installation från en annan. Skillnaden kommer från fästet av golvet sink. Konsolen hjälper huvudsak placera golv sjunka säkert på väggen. Det hjälper också stödja den tunna basen av diskbänken för att hålla upp skrymmande övre delen.

Steg 4: Golv Sink Installation

VVS bör vara ansluten. Med noggrant övervägande de anvisningar som bör fästa sjunker till VVS vara några problem. En skruvmejsel och en skiftnyckel krävs i detta steg. Kontrollera att läget för dräneringsröret följs från anvisningarna tidigare.

Steg 5: Montera VVS

Testa varmt och kallt vatten kranarna och låta vattnet rinna genom diskhon för att se om det finns några problem.

Steg 6: Testa Floor Sink