felsökning glidande elektrisk grind motorer

Elektriska skjutgrindar består av en komplicerad mekanism som omfattar funktion elektrisk grind motorer. Skjut elektriska grindar är extremt bekväm. För att kunna lämna och ange din egendom bara med ett enda klick på en knapp kan vara en riktig komfort. Men om dina portar inte fungerar, kan det vara mycket dyrt att få dem reparerade. Lyckligtvis, om du vet tillräckligt om dina skjutgrindar, kan du reparera det på egen hand och bespara dig onödiga kostnader.

Elektrisk grind motorer styra driften av er elektrisk skjutgrind. De är vanligtvis ligger mycket strategiskt ovanför marken, nära grindarna eller tunnelbana. Dessa motorer används för både stål och trä grindar. Motorn i någon elektrisk skjutgrind är mycket som alla andra dörr motor. Det finns en enkel krets som gör grinden arbetet. Bilen är vanligtvis försedd med en sändare som sänder en radiosignal till en mottagare box som vanligtvis är monterad nära grinden. Sändaren är i sin tur kopplad till en styrlåda. Så snart radion tar emot signalen, är kretsen aktiveras av kontrollboxen och öppnaren arm grinden glider tillbaka för att ge dig tillgång. När du trycker på sändarknappen igen, mottar styrenheten en annan signal och stänger grinden bakom dig. Den roll som motorn kommer när kretsen är aktiverad. Så snart som kretsen är komplett, passerar elektrisk ström genom motorn, som aktiverar och börjar rulla öppningsarmen av porten in eller ut.

Elektrisk grind Motors

Underjordiska motorer är ett mer populärt val för en skjutgrind, men det är också sant att reparera dessa motorer kan vara ganska svårt. Dessa motorer används vanligen där ägarna av fastigheten inte vill se några elektriska bilagor tillsammans med sina grind motorer. Även dessa motorer är ganska robusta eftersom de måste fungera i fuktiga förhållanden. Det finns många olika modeller och fabrikat av dessa motorer och elektriska grinden reparation kommer att bero på vilken typ av motor du har installerat för att driva grinden. De typer av motorer skulle bestämma hastigheten på grinden och dess arbetssätt. Helst bör motorerna också komma med en manuell omställning, så att portarna kan öppnas manuellt om det finns något fel i motorn eller elförsörjning.

jordiska Motors

Om den elektriska grinden inte fungerar, kan valfritt antal saker har gått fel. Först kan sändaren inte att sända radiosignalen, så att kontrollera att borde vara steg ett. Det andra steget är att titta på ledningar och se till att kretsen blir aktiverad. Om sändaren fungerar bra och strömmen som passerar genom kretsen, då problemet är med motorn.

Reparera en elektrisk Gate Motor

Öppna lådan i vilken motorn är. Stäng av strömförsörjningen. Om motorn roterar, men drevet är inte, är det möjligt att drevet kan ha lossnat eller kilspåret kan ha blivit klippt. Om motorn är surrande, men inte körs, är det högst troligt att kondensatorn av start har brunnit ut och behöver bytas ut. Motorn kan också ha absorberat en del fukt. Rengöring av motorn med en stålborste ska få det började. Men om motorn är igång, men ändå porten inte rör sig, en del inne i motorn kan ha brutit ner och du kan behöva byta ut det.