felsökning förkläde front diskbänk problem

Ett förkläde front diskbänk har en titt på är både stuga och snygg, vilket gör det till ett utmärkt kök inredning element. Eftersom vissa förkläde front sänkor är faktiskt antikviteter, kan de lätt bli knäckt, utveckla läckor, och skadas. För att se till att sjunka vistelser i perfekt skick, är det husägare ansvar att se till att de skador, läckage eller sprickor får repareras så snart som möjligt. Här är några felsökningstips.

läckor

Läckor är de vanligaste problemen som husägare står inför när det gäller att sjunka och VVS. Eftersom dessa anordningar är alltid utsatt för vatten, måste de tillslutas på alla leder, kanter och hörn. Därför, om det finns en läcka i diskhon, finns det en trolig skada i tätningsmaterialet som används.

Tätning av läckor kan göras med användning av kisel caulk pärlor. Silicon täta kan köpas hemma förbättring eller VVS butiker. Tätning av läckor med en caulk kan vara ett DIY projekt. Förberedelse och tillämpningsanvisningar finns på bipacksedeln.

Kontrollera alltid diskbänken avloppet om den har blivit ordentligt förseglat. Slå på kranen för en minut och inspektera undersidan av diskbänken för att kontrollera om de vattenläckage. Om så är fallet, placera en sträng silikon täta runt avloppet. Kontrollera sidorna av diskbänken samt och se om det har förseglats på rätt sätt. Om tätningen har tagits bort eller skadats (speciellt under långa perioder av användning), byt ut tätning med en ny sträng av silikon. Låt silikon torka innan du använder sink igen.

punktfrätning

Ett förkläde front diskbänk kan göras av porslin, gjutjärn, rostfritt stål, lera och andra material. Material som porslin, gjutjärn och lera korroderar lätt. Även om rostfritt stål är hårdare och kan motstå korrosion under en längre tidsperiod, kan den fortfarande påverkas av punktfrätning speciellt när kemikalier eller sura ämnen kommer i kontakt med den. Hålen som skapas av korrosion kan producera en otäck syn som kan märkas även på distans.

Reparera hålen kräver en produkt som kommer att lappa ihop det. Patchning kit finns på byggvaruhus och kan användas lätt även utan en professionell hjälp. Notera att inte alla lapp satser är kompatibla med den typ av förkläde front diskbänk som behöver lapp. Se till att köpa ett kit som är speciellt utformad för det material som används för att bygga diskhon.

Sprickor och Chips

Sprickor och chips kan döljas enkelt med hjälp av korskopplingsutrustningar. Men var försiktig om diskbänken i verkligen antik. Innan reparation eller har sink repareras, kontakta en antik expert för att kontrollera om lapp arbete kommer att minska ökningen värdet på diskbänken. Oftare än inte, kan antikexperter har en lösning på sprickor och marker i antika sänkor. Därför aldrig besluta om lapp antik förkläde front sjunker allt själv om du inte är en expert.