felsökning av digitala pocket skala

En digital ficka skala är en mycket praktisk anordning för att ha när du gör en hel del vägning av små föremål. Denna lilla personliga stor skala är mycket exakt och kan användas för en mängd olika användningsområden. Om du har en hel del paket att skicka, smycken som du vill utvärdera, eller måste bestämma vikten av små husdjur, är den mångfald av användningsområden som gör att äga en digital ficka skala ganska viktigt. Om din digitala pocket skala inte verkar fungera korrekt, kan vissa felsökning hjälpa dig att åtgärda problemet.

En av de första saker att kontrollera med din personliga digitala pocket skala är batteriförsörjning. Du kanske tror att de är nya batterier, men om de har suttit under en längre tid, kommer de att rinna av sin makt. Byt ut batterier som du har i fickan skala för närvarande med nya för att se om problemen har rättats.

Check Battery Supply

Även en hel del fick skalor kalibreras på fabriken där de tillverkas, andra kräver att ägaren göra kalibreringen efter inköpet. Varje märke och modell av digital ficka skala kommer att ha en något annorlunda metod för kalibrering, men processen är mycket enkel. Med olika användningsområden, slå på och av, skärande när du flyttar den, och andra små saker som kan hända till skalan, är nödvändig omkalibrering för att hålla den korrekt.

Kontrollera kalibrering

Ett vanligt problem med alla digitala pocket skalor är smuts. Smuts, ludd, kan små bitar av crud och annat skräp befinna sig på din vägning plattform din skala. Detta kommer att allvarligt försvåra allt som du försöker att väga och göra kalibrera svårt. Du bör hålla din digitala pocket skala ren från allt som kan sätta sig på vågens plattform.

ren Plattform

När du använder en digital ficka skala finns det flera faktorer som du vill vara säker på när den är i bruk. En av dessa faktorer är att skalan måste vara på en plan yta. Det finns tillfällen när folk försöker att använda skalan medan den upptryckt på sina händer, på ojämna ytor, eller andra platser där det inte är nivå eller stabil. Vågen kommer att ge felaktiga avläsningar, eller inga värden alls, när det inte är på en plan yta.

Inte Använda Korrekt

Ett annat problem som är förknippat med en digital ficka skala inte fungerar korrekt är att de objekt som är under vägs är för tunga för vågen att registrera. Pocket skalor är avsedda för små föremål som inte kommer att tynga vågen för mycket. Om föremålet pressar skala ner så att det inte kan fungera korrekt, kommer du inte få någon behandling. Det kan tyckas vågen inte fungerar, men om du placerar en mindre objekt som du kommer att se att det tidigare objektet var alltför tung. Det kommer även att finnas en viss omkalibrering krävs i händelse av att objektet var för tung.

Paketet är för tung