denna pappa vände slutna veranda i en hockeyrink

D.E. Rosen är en redaktör med The Home Story, en online-källa av bostäder information som offentliggjorts av Fannie Mae. För mer än 75 år Fannie Mae har gjort det möjligt för människor att köpa eller hyra en bostad genom att tillhandahålla likviditet för hypotekslån. Vi skapade publiceringen eftersom vi anser att välinformerade husägare är en viktig del av en hållbar utlåning.

Varför dra din son till hockey praktiken varje dag när du kan åka runt en isbana från bekvämligheten av ditt eget hem? Detta är vad Patrick Erlenbach, en far till två från Columbus, Ohio, tänkte när han förvandlas ryggen uteplats till en personlig isbana för honom och hans 5-åriga son.

Grunden

“Jag ville bygga en bakgård hockey rink”, säger Erlenbach “[men] Jag bor på en kulle.” Det enda stället där han hade en plan plats visade sig vara inne i hans hem. “Jag har denna screening i-veranda som är platt, först ut, och jag har fått kort upp, och jag har ett sätt att sorts innehålla en puck och innehålla mitt barn samtidigt.”

ämnen

Golvet i den tillbaka uteplats var en betongplatta, som var stark nog att bära upp vikten av isen och folk skridskoåkning på det. Vad gjorde oro honom var isen själv. Eftersom uteplatsen är en betydande del av huset och som det gjorde hålla upp en bit av taket, behövde han veta hur mycket is kontrakt och hur mycket det expanderar för att hindra vattnet från att kompromissa hans hem stiftelse.

“[I] försökte räkna ut,” Okej, hur mycket utrymme behöver jag? “Vid denna tidpunkt var det trial and error”.

Isolering och Waterproofing

Det fanns också värme som kommer från en del av uteplatsen närmast huset som skulle förhindra en del av det från att frysa ordentligt.

“Så jag lade ner några isolering upp i det hörnet, en tvåfaldig sak där jag försöker att hålla vattnet därifrån, först ut, men också bara försöka hålla temperaturen barriären lite också”, säger han . “Det verkar ha fungerat nu.”

Att innehålla vatten han lägga ner en solid bit av 6mm plast ovanpå betongplattan. Bifogas sedan han en slang till en kran i sin källare för att fylla på baksidan uteplats med 2 ½-inches av vatten – lite mindre än 4 inches av vatten som rekommenderas för ishallar.

“Min fru freaked eftersom vatten är en av de roliga saker som skadar allt”, säger han. “Det är en bra slang, så jag är inte orolig för det.”

Frysa is och Resurfacing Det

De iskalla Columbus vinterdagar och nätter har varit konsekvent tillräckligt för att hålla isen frusit fast, vilket är goda nyheter för både honom och hans son, Mason.

Medan hans rink är inte tillräckligt stor för att rymma en Zamboni, att dyka upp igen isen han använder en T-square och en slang att fastställa ett lager av ljummet vatten ovanpå isen och använda T-torget som en isskrapa.

“Det hjälper slags dra vatten över området samt. Det låter löjligt, men det fungerar. ”

Även om vintern är nästan över i Columbus, är Erlenbach innehåll med det faktum att hans son fick massor av glädje av hans personliga hockeyrink.

“Han älskar att göra mål, och varje gång han gör poäng, han brukar åka skridskor runt sjunger Blue Jackets målsättning låten, du vet. Det blir ganska irriterande efter den femte eller sjätte gången. “