de bästa idéerna för bröllop godis favörer

Ge dina gäster bröllop godis favörer som ett tecken är ett säkert sätt att hålla din bröllopsdag levande i sitt hjärta och minne. Med tiden godis försämras, och därför bör det vara insvept i små cellofangodispåsar och presenteras i en behållare som är attraktiv och långvarig.

Dina favörer kan upprepa din bröllopstema. Om din kommer att bli en strand bröllop kan du köpa små palmer dekorerade med snäckor och fylla basastamområdena med nötter eller godis. Om du har ställt ditt hjärta på mottagningsrummet av några romantiska slott ditt bröllop gynnar kan upprepa tema med miniatyr slott eller riddare i rustning.

Läge tema Favors

Om du kommer att ha en jul bröllop, kan du få små tall plantor, linda nötter eller godis i små bitar av tyll och använda tejp förankra dem till trädet bas för att imitera julklappar, en annan idé skulle vara mini slädar fyllda med godis.

säsongs~~POS=TRUNC

För en Valentine dag bröllop kan du få godis hjärtan som visas i attraktiva presentförpackning.

Inga tema Favors

Om du är gifta i höst, kan en Halloween motiv såsom votivljus insvept i tyll och bundna med ett attraktivt band vara ditt val. Candy Halloween behandlar inslagna i små cellofan godis påsar kan sättas i lådan tillsammans med ljuset. Ett ljus för alla årstider är ljuset i form av en bröllopstårta som säljs i många butiker och på nätet.

Gör din egen Favors

Om det inte finns någon särskilt tema som du är bundna till, har du mer utrymme för val. En elegant token vore keramiska svanar dekorerade med godis i tyll på svanarna “ihåliga ryggen, folietäckt eller silverbelagt Jordanien mandlar i en svart och vit presentförpackning är mycket attraktiv och iögonfallande. Tenn lådor målade med ett bröllop motiv är mycket populära och göra attraktiva ornament när godiset inuti äts. Lådorna kan hängas eller unhinged och kommer i alla former och storlekar.

Om du är praktiskt med en crotchet krok eller knyppling är din hobby, kan du skapa din egen godis påsar för att hålla godis som du väljer. Du kan ha godis förses med ditt namn eller ditt bröllop datum. En annan idé är att köpa små, vanligt terrakottakrukor, måla dem med en exotisk design eller en brölloptema, tillsätt godis, en liten personligt kort och en ganska band och du har en tjänst till en liten kostnad pris.

När du väljer ditt bröllop gynnar ihåg din budget, antalet gäster du har valt tema, och det budskap du vill förmedla till dina gäster. Om din budget ger inga problem kan du gå för de dyrare favörer i elegant kristall eller silver eller personliga fina vin och champagneflaskor. Om antalet gäster är liten inte kommer att bryta din budget, men om din gästlistan är längre än fickan bok rymmer, måste du gå för mindre kostsamma objekt som du även kan köpa i bulk för att minska kostnaderna. Även på en liten budget kan du fortfarande hitta attraktiva gynnar att dina gäster kommer att njuta.