WC Bidé converstion kit

Toaletten bidé gör framsteg i popularitet i USA Medan bidé har omtyckt i Europa och Mellanöstern, just nu är de kommer större i hemmen i USA men många badrum här inte har utrymme för både toalett och bidé, så vissa tillverkare att skapa och sälja bidé konverteringssatser för människor att göra det själva. Här tar vi en titt på hur man använder de enkla cabrioleter.

Stänga av vattentillförseln till toaletten via ventilen under den. spola då är det att ta bort mer än hälften av det vatten som den sitter i tanken. Öppna tanken upp och sätta i några gamla handdukar för att dra upp resten.

Steg 1 – avstängning Vatten

Med hjälp av skruvmejseln, ta bort toalettsitsen. Ställ den på en säker plats och hålla den torr.

Steg 2 – Ta bort Toilet Seat

Fästa sprayen till baksidan av toalettsitsen och har det uppåt. Följ några särskilda instruktioner som tillverkaren utfärdade med satsen.

Steg 3 – Fäst Spray

Ansluter tvåvägs bidé ventil till toaletten ventilen och använd tejp för att försegla den. Anslut sedan den andra delen av bidén ventilen till tanken och spray. Tejp alla ansluter stängd. Reattach toalettsitsen.

Steg 4 – Anslut tvåvägsventil

Vrid vattentillförseln igen och testa bidé. Om det fungerar, då du är klar. Om inte, gå igenom instruktionerna och se vad som behöver åtgärdas.

Steg 5 – Vrid Vattenförsörjning Back On