tre skäl för att välja möbler med hållbar design

Det finns flera skäl att välja möbler med en hållbar design. Hållbar möbler är bättre för miljön, hälsan och, i det långa loppet, din plånbok,. Miljöfördelar; Det finns två huvudsakliga miljömässiga fördelar med att använda en hållbar möbler, mindre möbler i deponier och mer hållbara skogar. Deponier är mer än oattraktiva. De kan avge giftiga gaser och, om det finns ett konstruktionsfel, kommer förorena den lokala vattenförsörjningen. Vissa deponier använder förbränning för att förstöra extra skräp. Förbränning skapar koldioxid och kan bidra till den globala uppvärmningen. Träd är jordens naturliga filter, de ändrar koldioxid till syre. Dessa träd är emellertid ofta för att skapa möbler. När träd från gamla skogar huggs ner, blir vårt filtersystem svag. Makers av hållbara möbler försök att balansera denna trend;. Designers för större företag har tillgång till att återvunnen metall och plast. De använder ofta dessa material för att skapa sina produkter. Enskilda formgivare, medan de kanske inte har tillgång till stora mängder återvunnen plast kan använda andra material, såsom gamla timmer och antika möbler,. Hållbar möbler hjälper också upprätthålla skogarna. Alla trä som används i denna möbler är från snabbväxande trä och hållbara skogar. Gamla tillväxt används inte. Om designern inte använder snabbväxande trä, då han bör använda gammal, returträ. Detta förhindrar ytterligare nedbrytning av skogarna och håller virket ur deponier,. Hälsa Mest ohållbar möbler görs med giftiga kemikalier. Komposit trä, till exempel, är gjord med formaldehyd. Formaldehyd är en giftig carcinogen som kan orsaka cancer, astma och allergier hos barn. Andra gifter används som flamskyddsmedel. Dessa gifter har kopplats till cancer och fosterskador, bland annat. Hållbara designers möbler använda säkrare flamskyddsmedel i ett försök att elementet dessa problem. Hållbar möbler, eftersom det hjälper till att förhindra tillväxten av deponier och uppmuntrar skogstillväxten, hjälper också hålla luften och vattnet rent, förebygga framtida problem som orsakas av föroreningar,. Pocket Book, medan hållbar möbler har ofta ett högre inköpspris än andra möbler, det är billigare i längden. Hållbar möbler är gjorda för att hålla. Detta kommer att hindra dig från att köra för att köpa nya möbler med några års mellanrum. Det kommer också att spara på bekostnad av att ta din gamla möbler till soptippen. Om du väljer att skapa din egen möbler, kan du söka efter billiga, begagnade varor. De flesta av utgifterna kommer att vara din tid. Om du gillar att göra denna typ av arbete, är din tid väl spenderade. Hållbar möbler hjälper också fickan bok genom att förhindra sjukdom. Sjukdomar orsakade av gifter i möbler kan kosta en familj hundratals, kanske tusentals dollar varje år i medicinska räkningar. Även om det värsta sjukdom i er familj är allergier, kan allergimedicin vara ganska dyra, och oönskade,. Det finns många anledningar att använda hållbara möbler. Hållbar möbler hjälper grön planeten och en individer liv. Det hjälper till att förhindra sjukdom i familjer, vilket sparar dem tid, pengar och sorg. Det finns ingen anledning att inte gå grönt, åtminstone när det gäller möbler.