tips för att utforma köksinredningar

Det finns inget mer fängslande i ett hem än köksinredningar. De utstrålar en aura genom hela huset som inget annat rum gör. Eftersom hem uppfanns av den moderna människan har kök funnits i många funktioner som vi utför i dem. Men nu, vi är inte bara ute efter ett kök som kan tillåta oss att laga mat och baka, men också ge den perfekta atmosfären för att underhålla i. Kök har utvecklats från rum som var helt dolda från allmänheten till ett utrymme att underhålla in som väl. Och det är just därför köksinredningar, med sin eleganta och strömlinjeformad design, kan inte låta bli att fånga vår fantasi.

Om du kommer att remodeling hela köket, är det nödvändigt för dig att känna till mätningar av ditt kök. Mät höjd, längd och bredd i ditt kök. Notera också placeringen av dörrar och fönster och hur de öppnar. Detta hjälper dig inte bara att välja vad som händer i, men också var de ska placeras. Som en visuell guide, kan du också skissa ditt kök i grafpapper.

Steg 1 – Vet Mått köket

Paketavtal kan vara lite tung på fickan, men det betyder inte att de inte är användbara. Fördelen är att de redan är monterade, därför har du en uppfattning om var saker kommer att gå och hur de är placerade. För att hålla kostnaderna nere, sålla bort saker som du egentligen inte behöver. Du kanske inte behöver så många ugnar som linjen har. Se till att prata igenom detta med din leverantör först.

Steg 2 – Kolla Paketerbjudanden

Men saken mest köksinredningar är att de verkar alltför trånga utrymme, eller om du har att resa långt för att komma till kylskåpet och tillbaka till spisen. Att förhindra att detta händer, kan du följa regeln om triangeln. Håll din diskbänk, spis och kylskåp i en triangel att ha dem nära nog när du behöver ta saker, men tillräckligt långt bort för att röra sig fritt.

Steg 3 – Maximera din arbetsplats

Vi har alla våra egna speciella sätt att arbeta i köket. Några av oss vilja ha diskbänken framför fönstret så att vi kan se människor och landskap medan vi gör rätter, men andra inte. Se till att du designar köket enligt din egen smak. Bara för att kök kom redan monterade betyder inte att du inte kan göra justeringar det längre.

Steg 4 – Position Ställen enligt dina önskemål

Din leverantör kommer att vara mer generös när det gäller anläggningarna, eftersom de redan har gjort pengar på dig. Du kanske inte vara så lycklig med ett alternativt entreprenör.

Steg 5 – Hyra din leverantör att installera kök