tips för att reparera en fast bromsljuskontakten

En bromsljuskontakten är en viktig del av bilen. När du trycker på bromspedalen, slår det en bromsljuskontakten, som aktiverar bromsljuset. Om bromsljuset inte att aktivera, kan du vara i fara att komma in en olycka eller få en biljett. En broms som omkopplare kan fastna för någon av flera skäl, men det är också något man kan åtgärda. Det finns ett antal tips och tricks som du kan använda när du försöker att få en bromsljus byta misslyckades. Artikeln som följer kommer att dela dessa tips med dig.

Det finns en liten omkopplare som ligger på golvet i bilen bakom bromspedalen. Detta kan bli fastnat på plats på grund av rost, väder, din slå på bromspedalen för hårt eller skräp fastnar. Det bästa är att använda en LED-ljus så att du kan se golvet och bromspedalen byta klart. Kontrollera omkopplaren för någon av dessa frågor. Prova att trycka på knappen ned med fingret och sedan försöka flytta runt för att se om du kan få på knappen för att dyka upp. Om bromspedalomkopplare inte har fastnat eller inget du gör lösgör det, då problemet kan vara något helt annat.

Bromspedalomkopplare

Ibland bromsljuskontakten är inte fel alls, i vilket fall du kommer att vilja kontrollera de faktiska bromsljus. De kan, med tiden, bränna ut, som alla andra glödlampor kan. Du måste försiktigt bända bromsljus locket av bilen och sedan skruva lampan. Köpa en annan liknande glödlampa, gör utbyte och försök sedan bromsen igen för att testa ljuset. Om den tänds, då frågan har korrigerats. Om det inte kommer på, kan du returnera ljus du köpt för en återbetalning.

Bromsljus

Varje bil har en säkringsdosa, med de flesta av dem ligger under instrumentpanelen på förarsidan. Vissa kan vara placerad i motor rutan. Konsultera bilens manual för att bestämma den exakta platsen för bilens säkringsdosan. De är oftast knä hög. Öppna säkringsdosan genom unclasping locket och leta efter säkringar som har svart i cylindrarna eller smält center remsor. Dra de dåliga säkringar och ersätta dem. Om bilens säkringsbox är märkt, kan du lätt hitta den säkring som hanterar bromsljuskontakten.

Säkring

Batteriet i bilen är det som ger kraft för andra system. Ibland kan det finnas ett problem med anslutningen av batterikablarna. Ta bort kablarna med en skiftnyckel och sedan sätta dem på plats igen. Starta bilen och prova bromsljus igen. Detta kan återställa systemet och låta övergången till fungera korrekt igen.

Bilbatteri

Under bilen matta av din förarsidan är en panel som, när de tas bort, ger tillgång till bromsljuskontakten. Du kommer att behöva en spärr som passar bulten. Väl inne kan du kontrollera erosion, brända kablar eller bygga upp som kan orsaka den att hålla.

Demontering