tips för att använda träbearbetning klämmor

Använda träbearbetning klämmor kan hjälpa är att hålla trä stabil och ändå när du arbetar med det, vilket kommer att säkerställa att resultatet är en exakt ett. Se till att du använder några tips när du använder klämmor, som hjälper dig att få största möjliga nytta klämmorna.

För att undvika skador uppstår på det material som klämmorna träbearbetning används på, måste du se till att greppet på dem är tillräckligt. I händelse av att det finns en risk för att klämman kan orsaka skador på trä, använda några benskydd plankor av trä för att placera mellan de två ytorna.

Ends Surface

För att säkerställa att klämmorna träbearbetning används för att efter bästa förmåga, är det viktigt att placera dem på rätt sätt. Gör att de är vertikalt rakt och inte lutar sig åt vänster eller höger när de har säkrats.

Vinkel

De flesta träbearbetning klämmor fixeras på plats med hjälp av en fjärr som måste vändas för att skruva klämman stängd. Om du tycker att detta blir svårt att fungera, tillämpa vissa smörjolja till tråden och vrida på ratten fram och tillbaka för att arbeta vätskan längs tråden. Se till att du har möjlighet att ordentligt säkra material.

Fästanordning