de bästa dörr frame reparationsmetoder

Varje husägare kommer så småningom sluta göra några dörrkarmen reparation. En dörr som inte fungerar på grund av fastnar eller inte låsning, kan orsaka problem för dina säkerhetskostnader och energi. Tack och lov, reparera en dörrkarm är inte något att ringa en entreprenör för,. Survey skada, det mesta skadorna på dörrkarmen är inte tillräckligt för att få ut verktygen. En snabb undersökning av skadan kommer att berätta vad som behöver göras.

Dra bort Trim, Om det är allvarligt nog, skulle det första steget i dörrkarmen reparationen vara att dra trim bort från ramen. Om du har tur nog, kan detta vara det är att hålla dörren från låsning. Bara planet trimma ner lite, eller ersätta det med ett annat,. Kontrollera dörrkarmen, Om du behöver mer ingående dörrkarmen reparation, då blir det att dörrkarmen själv. Ibland, efter några år, spärren kan bäras ut, eller i fallet med ett inbrott, bruten. Om du behöver reparera jamb eller spärr

Ignorera inte dörrkarmen reparation, ju längre det går obehandlade, desto mer osäker ditt hem.