bultar och muttrar: fuktresistent golv nu tillgängliga för konsumenter

Villaägare söker en kvalitet golv som är både lätt att underhålla och anmärkningsvärt tuff behöver titta längre. Fusion Hybrid Floor kombinerar alla de egenskaper som man skulle vilja i plastgolv, mest anmärkningsvärt, har Fusion gjorts för att tåla fukt och spill bättre än nästan alla andra golv. Fusion Hybrid Floor, även känd som vinyl plankgolv, finns nu från kvarn direkt köpa tjänsten SMART Carpet och golv.

Fuktbeständighet är en eftertraktad kvalitet laminat och vinylgolv, och Fusion Hybrid våningen leder flocken i detta avseende “Brendan Phillips, ordförande i SMART Carpet och Flooring kommenterade.” Den innovativa Permacore ™ material innebär att Fusion kan tolerera den regnigaste badrum och tvättstugor. Vem som helst med barn eller husdjur vet att spill och fläckar är en realitet. Fusion gör utan problem sanering och inga bekymmer om golvets elasticitet.

SMART Matta och golv erbjuder nu Fusion Hybrid Floor, speciellt konstruerade för hög fuktiga miljöer

Permacore ™ är kärnan i Fusion Hybrid Floor berömda hållbarhet, som består av 50/50 återvunnet trä komposit, strukturen kommer aldrig expandera eller kontrakt, är nästan ogenomtränglig för vatten och kan dämpa ljud. Ännu en annan egenskap hos Permacore ™ är att det är ett miljömedvetet material val. Husägare kan ta tillfredsställelse i att veta att Fusion hjälper dem att minska sina koldioxidutsläpp.

Konstgräs Warehouse Lägger Distribution i Dallas, TX

Fusion fungerar också bra som en kommersiell golvlösning. När ordentligt rengjorda, kommer Fusion upprätthålla en ren utseende även i högtrafikerade allmänna utrymmen eller kontor. Permacore ™ ‘s ljuddämpande egenskaper, tiden är ofta en viktig faktor för kommersiella kunder.

Fusion står av kvaliteten på alla sina produkter och stöder Hybrid Golv med bostäder livstid slitage och livslängd struktur garantier och även sträcker sig en 10-årig ljus / medel kommersiell garanti. Fusion smart “drop och lås” systemet kräver inga lim, och husägare kan gå på golvet omedelbart efter installationen.

Husägare och företagare överväger en ny golvlösning uppmuntras att överväga Fusion Hybrid våningen. SMART Matta och golv erbjuder gratis uppskattningar på plats, för att inte tala om lagerhålla tusentals prover i sitt mobila showroom.

Konstgräs Warehouse har öppnat en helt ny anläggning i Dallas, TX, vilket ger en välbehövlig distributions nav för konstgräs kunder i södra och Midwest regionerna. Anläggningen fördelningen kommer att hålla över 400 tusen kvadratfot konstgräs vid varje given tidpunkt, och bära alla torv relaterade tillbehör och utfyllnad behövs för gräsinstallationer.

Torka drabbade områden över hela USA, särskilt i Mellanvästern, har husägare och företag som söker vatten och kostnadsbesparande alternativ till naturligt gräs. Dramatiska förbättringar i konstgräs teknik sett under de senaste åren har gjort det en vettig lösning. Denna boom i efterfrågan, i kombination med de stigande kostnaderna för logistik, flyttade SGW att öka sin kapacitet och ge mer omedelbara servicekapacitet i regionen.

Vi anser att detta är en otrolig möjlighet att inte bara serva den största staten i kontingent USA, men för hela Mellanvästern regionen “, säger Victor Lanfranco, medlem av SGW ledningsgrupp.” Enkelt uttryckt, gör vår nya anläggning SGW att bättre betjäna våra kunder, och det är den viktigaste faktorn bakom alla våra beslut.

För mer information, besök http://www.syntheticgrasswarehouse.com

Hiri tillkännager Fall Konferensen fokuserade bygga för framtiden

Home Improvement Research Institute (Hiri) har meddelat sin agenda för sin 2014 Fall Conference. Årets konferens har titeln VD Framtiden i Home Improvement och kommer att hållas den 16 oktober 2014 i Chicago, IL,. “Med industrin på solid grund, är företag som vill få sin andel av tillväxten”, säger Fred Miller, VD för Hiri. “Årets konferens är laddad med information om viktiga framtidstrender som hjälper dem uppnå sina mål.”

Presentationer på konferensen täcker ett brett spektrum av viktiga insikter.

Planering för framtiden av Home Improvement av J. Walker Smith, styrelseordförande, Framtids Company; Ekonomin, Wall Street och Deal-Making: Inblandning för Renovering av Joshua Rosenbaum, VD, RBC Capital Markets, sondera konsumentmarknaden – nyckelsegment George Leon, chef, National Accounts manager, “Väderbeständighet Business” att möta konsumenternas efterfrågan och optimera försäljningen av Scott Bernhardt, VD, Planalytics, varför tiden är äntligen rätt för anslutna hemmet och tankar om vem och vad som kommer att vinna den av Lynn Thomson, VP Research Riktning, TNS Innovation Practice

Into The Omni-kanal: Shopping Trender i Home Improvement av Eric Voyer, Vice President, framtiden Going sociala av Suzanne Fanning, VD, Word of Mouth Marketing Association

Information om konferensen och en länk till registrering kan hittas genom att gå till hiri.org och klicka på länken på hemsidan.