badkar kran reparation: hur man kan förebygga framtida läckor

Låta en läcka fortsätter utan någon typ av badkar kran reparation kan resultera i ett flertal problem. Först, du förlorar pengar i sjön när vattnet fortsätter att läcka. För det andra, kan du behöva byta ut badkaret på grund av fläckar eller skador på golvet,. När du har reparerat läckande kran finns det några saker du kan göra för att stoppa eventuella framtida läckage inträffar,. Håll Rör Clean, Vissa läckor startas på grund av mineral bygga upp runt kranar. Det kommer att skapa en blockering och tvingar vattnet att hitta ett område av minst motstånd. Genom att hålla dina rör och vattnet rent med ett filter eller avhärdare, kommer att hjälpa dig skydda mot framtida läckor,. Wrap i rörmokare Tape, Läckage orsakas också av underlåtenhet att linda trådarna av rördelar med rörmokare tejp. Denna “band” är teflontejp som är lindad runt trådarna och tätar dem från vatten som försöker fly genom det,. Använd silikon på Fäst, när du sätter saker tillsammans igen efter reparation, eller med installationen sedan belägga infästningar med silikon fogtätning. Detta kommer att stoppa muttrarna lossnar vid användning. Nackdelen är att den också kommer att göra dem svårare att ta bort om det behövs.