Top 7 mest hållbara sidospår material

Att välja rätt sidospår material för ditt hus är ett viktigt beslut. Det har inte bara se delen men det måste vara funktionellt också. I detta avseende det rätta valet av material är en kompromiss mellan estetik och praktiskhet. För mycket av en kan lämna en byggnad ser ful, eller har en interiör som är mycket våt. Här är en lista över de sidospår material för ditt hus.

Stuck i sin traditionella form är en typ av cement som har kombinerats med material såsom kalk, sand och vatten. Post 1950, har många hem byggts med material tillverkade för att likna stuckatur, och ofta dessa har varit benägna att problem. Med hjälp av en god kvalitet syntetisk stuckatur kommer att visa sig hållbara och ger en bra sidospår för ett hus. Det är en bra idé för att färga stuckatur innan den appliceras eftersom detta kan undvika behovet att måla i framtiden.

1. stuckatur Siding

Sten är helt enkelt det mest hållbara material som finns. Antika statyer, tempel och monument är alla byggda med sten och ofta står sig genom tiderna. Många av dess former, såsom kalksten, skiffer och granit har också ett vackert utseende. Det kan vara dyrt, dock. Faner former av sten är tillgängliga och kan göra en kvalitet hållbara sidospår tillhandahålla högkvalitativa vinner över kostnaderna.

2. Sten Veneer Siding

En av de goda aspekterna av denna typ av is är att den kan modelleras för att likna andra typer av material. Trä, stuck, eller masonary kan alla kopieras med varierande grad av framgång. Detta material är utan tvekan ett bra val om du vill att utseendet av trä men inte vill underhållet vanligen krävs. Äldre hus med cement fiber sidospår har asbest inbäddade i cementen. Som att ta bort detta material är farligt, re-modellbyggare gäller normalt en ny sidospår på toppen av den gamla.

3. Cement Fiber Siding

Tegel är en extremt tålig, slitstarkt material som, beroende på önskat utseende, kan göra en mycket iögonfallande sidospår. Tegel kommer att pågå cirka 25 år innan den behöver reparation och kommer att pågå i århundraden. Tegel faner erbjuder också hållbarhet, men kommer inte att pågå så länge som äkta tegel.

4. Brick och tegel faner Siding

Trä sidospår när de behandlas på rätt sätt kommer att överleva många av sina motsvarigheter och ändå ha en bra utseende. Trots många syntetiska alternativ, inget slår verkligen trä FJÄLLPANEL sidospår för att få en blick av kvalitet till en byggnad. Trä sidospår är normalt från tall, gran, furu, cypress, eller douglasgran.

5. Trä Clapboard Siding

En fördel med denna typ av sidospår ligger i det faktum att det ger en bra trä look samtidigt som de kräver mindre underhåll, särskilt eftersom när färgning snarare än målning, peeling minimeras. Singel sidospår är bäst lämpad för en skog bakgrund att göra det mesta av de lerkärl färger som det vanligtvis finns.

6. Cedar Shingle Siding

7. Engineered Wood Sidings

Denna typ av is är en bra, billigare alternativ till clapboards. Här har träfibrer gjutits ihop för att ge traditionellt utseende men har en fördel av att komma i lätt att installera paneler. Den enhetliga korn gör dock ge bort som parkett, men ändå ger en bättre utseende än vinyl eller aluminium