förstå dörrklockan systemet

När du väljer en dörrklocka system du har flera olika typer som du kan välja mellan, beroende på dina personliga behov.

dörrklockan Typer

traditionella dörrklockan

Dessa trådbundna dörrklockor är den vanligaste typen i användning. På dörrklockan består av själva dörrklocka enheten och en transformator. Transformatorn minskar normalt 120 volt till antingen 10 eller 16 volt, beroende på dörrklockan. Denna anpassning av regelbunden ström till en lägre spänning gör det möjligt för dörrklocka att fungera. När du trycker på dörrklockan knappen sluter en elektrisk krets, vilket gör att hushållsström att flyta genom enheter elektro med hjälp av transformatorn. De flesta hem har dessa. Om du bor i ett litet eller medelstort hus, då denna typ av dörrklockan system är perfekt.

trådlös dörrklocka

Denna dörrklocka systemet har två delar: en sändare och en mottagare. Sändaren är monterad vid ytterdörren som en traditionell dörrklocka. Mottagaren är “klocka” del och kan placeras var som helst inom räckvidden för sändaren, vanligtvis runt 100 yards. Om du vill kunna höra dörrklockan medan i trädgården eller källaren av huset, är detta alternativ perfekt.

intercom dörrklockan

Denna dörrklocka systemet är bra för att ta reda på vem som är vid din dörr utan att behöva öppna den. De tenderar att vara trådlöst men beroende på din nuvarande dörrklocka kan du kunna konvertera den till ett intercom-system. Om din dörr inte tillåter dig att se vem som ringer på klockan, så kan du vill titta på denna möjlighet.

mekanisk dörrklockan

Denna typ av dörrklocka systemet är den enklaste, på grund av det faktum att den använder ingen elektricitet. Klockor är fästa på insidan av dörren och det finns en nivå på utsidan av dörren. När nivån vrids klockorna ringer inuti. Om du tänker för en gammaldags utseende till din curbvädjan, är en mekanisk dörrklocka perfekt.

Uppfart dörrklocka / Alarm

Denna dörrklocka systemet har en sensor som är placerad vid ingången till din uppfart med dörrklockan enhet i ditt hem. När en bil passerar genom sensorn, klockor på dörrklockan inne i ditt hus, meddela dig om någons ankomst. Sensorn kommer att vara en av tre saker: infraröd sensor, rörelsedetektor eller en liten gummislang på marken i början av din motorväg som utlöses när bilen kör över. Om du har en massa människor gå eller lösa husdjur genom din uppfart infraröda och rörelsedetektorer kan utlösas och alternativet slangen kan vara bäst.