typer av gips hissar

Gips hissar är utformade för att förenkla uppgiften att höja tunga väggskivor. Gips brädor kan variera i vikt från sjuttio till åttio pounds. Dessa lyftanordningar höja styrelsen upp och hålla den på plats tills den sitter på plats. Gips hissar har hjul, som gör det möjligt att enkelt flytta enheten runt från en plats i ett rum till ett annat. Du kan köpa eller hyra dem, beroende på hur mycket tid du planerar att använda dem för att hjälpa dig. Var noga med att göra några jämförelser shopping innan du hyra eller köpa. Om projektet kräver en hel del tid, kan det vara mer kostnadseffektivt att köpa hissen direkt än att betala hyran.

Alla typer av gips hissar fungerar på samma sätt. De lyfter Gips brädor från ett plant läge till önskad placering för jobbet. Dessa grundläggande hissar har en handvev och kan bara placera gips horisontellt.

grundläggande användning

Starkare Gips hissar använda en hydraulisk vev lyfta gips skivor. Veven gör uppgiften enklare och snabbare. Dessa hissar är i allmänhet dyrare än andra grundläggande Gips hissar.

Kraftiga Hissar

Gips hissar som drivs av batteri kräver nästan ingen ansträngning att använda. Dessa hissar placera även gips för välvda tak applikationer. Batteridrivna hissar är de dyraste hissar tillgängliga.

Batteridrivna L